Diensten

Diensten

088 - 9005555 Mail ons

Autohuur voor korte termijn

Bij Europcar kunt u terecht voor het inhuren van auto's voor korte termijn. Zo is Europcar de ideale oplossing voor u wanneer u bijvoorbeeld direct vervangend vervoer of voorloopauto's nodig heeft. Daarnaast biedt Europcar u de mobiliteitsoplossing bij overcapaciteit. U huurt een auto simpel en snel online of via ons Call Center via telefoonnummer 070-3811812.
 

Shortlease

Heeft u voor een langere periode behoefte aan huurauto's dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van ons shortlease product. Shortlease biedt de snelheid van huren tegen de aantrekkelijke tarieven van leasen. Wanneer u behoefte heeft aan extra vervoerscapaciteit huurt u flexibel extra vervoer in. Heeft u daarentegen juist minder vervoerscapaciteit nodig, dan levert u de auto eenvoudig weer in. Shortlease is bij Europcar al mogelijk vanaf 1 jaar autohuur. Heeft u interesse in het Shortlease product van Europcar?
U kunt hier een offerte aanvragen.

Privilege card

De Privilege card is er voor u als zakelijke klant. Met deze kaart profiteert u van de vele voordelen en kunt u gebruik maken van de Ready Service. De Ready Service geeft u voorrang bij de balie op nationale en internationale luchthavens en zorgt ervoor dat u snel wordt geholpen. Zo kunt u kort van tevoren reserveren. Indien u uw Driver ID doorgeeft, liggen de documenten in de vestiging reeds voor u klaar. Tevens ontvangt u korting bij Mercure en Novotel hotels. De Ready Service is beschikbaar op bijna 200 locaties in Europa en Australië. Eventueel is het mogelijk om de Privilege Card als Credit Card te gebruiken binnen Europcar.
Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de Privilege Card kunt u bij de afdeling Sales Support meer informatie opvragen.

U kunt zich hier aanmelden voor het nieuwe privilege programma.
 
Management informatie
Als zakelijke klant kunt u beschikken over relevante management informatie waardoor de inzet van huurauto’s transparant en overzichtelijk wordt. U ontvangt ondermeer een totaal overzicht over het aantal huurdagen en gereden kilometers.

Tevens verstrekken we informatie over de fiscale waarde van de ingezette auto’s. Wij kunnen u desgewenst voorzien van informatie over gemaakte reserveringen, rijdende en ingezette auto’s, kentekens van de ingezette auto’s en CO2 uitstoot. Deze informatie kan ook in Excel naar u verzonden worden. Daarnaast kunt u 24/7 inloggen op Europcar Zakelijk om Mangement Informatie te bekijken.

Facturatie

Europcar biedt u de mogelijkheid om de facturatie digitaal toegestuurd te krijgen. Daarnaast biedt Europcar de mogelijkheid om verzamelfacturen te ontvangen. Dit kan in combinatie met het elektronisch verzenden van de facturen in PDF. Ook kunt u 24/7 inloggen op Europcar Zakelijk, waar u direct uw facturen kunt bekijken.

GoforGreen: energiezuinige huurauto's van Europcar

Europcar Autoverhuur heeft naast het reguliere wagenpark ook energiezuinige huurauto’s. Deze kunt u huren vanuit het GoforGreen verhuurlabel. Lees hier meer over het energiezuinige GoforGreen autoverhuurlabel van Europcar.

Haal- en brengservice

Met de Haal- en brengservice van Europcar Autoverhuur bent u mobiel van deur tot deur. Wij brengen de auto naar de gewenste afleverlocatie en komen de auto ook weer ophalen op de gewenste locatie. Lees hier meer over de Haal- en brengservice.

One way verhuringen nationaal en internationaal

Bij Europcar Autoverhuur kunt u de personenauto’s en –bussen binnen Nederland zonder kosten terugbrengen naar een ander Europcar verhuurkantoor dan waar deze zijn opgehaald. Lees hier meer over de One way verhuringen van Europcar.

Ondernemersverklaring BPM

Download hier uw ondernemersverklaring welke u nodig heeft bij het invullen van uw belastingaangifte. Dit formulier is nodig wanneer u een bestelauto huurt voor langer dan 4 weken.

Voor meer informatie over bovenstaande diensten kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales Support:

Telefoon
+31 (0)70-3811 884

Mail
sales@europcar.nl