Europcar Utrecht

< Terug naar vestigingen

Europcar Utrecht

Contactgegevens

Europcar Utrecht

Amsterdamsestraatweg 656

3555 HX

 , 

Utrecht

Telefoon 030-2964181
Fax 030-2961185
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 15:00
Zondag 09:00 - 12:00
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Europcar Utrecht

Auto huren in Utrecht
Stel u heeft een rijbewijs, maar geen behoefte om een eigen auto aan te schaffen, omdat u alles op de fiets doet of met het openbaar vervoer. Heeft u toch een auto nodig voor bijvoorbeeld een vakantie of een dagje uit? Dan huurt u deze eenvoudig bij Europcar. Woont u in Utrecht of omgeving, ga dan naar Europcar Autoverhuur in Utrecht voor een voordelige huurauto. Lees verder

Europcar Utrecht

Auto huren in Utrecht
Stel u heeft een rijbewijs, maar geen behoefte om een eigen auto aan te schaffen, omdat u alles op de fiets doet of met het openbaar vervoer. Heeft u toch een auto nodig voor bijvoorbeeld een vakantie of een dagje uit? Dan huurt u deze eenvoudig bij Europcar. Woont u in Utrecht of omgeving, ga dan naar Europcar Autoverhuur in Utrecht voor een voordelige huurauto.

Meerdere vestigingen voor autohuur in Utrecht
Om een auto te huren in Utrecht kunt u terecht bij de vestigingen Utrecht (aan de Amsterdamsestraatweg) en Zeist (te vinden aan de Utrechtseweg). U kunt de huur van de auto ook regelen via het internet en vervolgens de auto bij één van deze vestigingen ophalen.

Op vakantie met een huurauto
U kunt kiezen uit diverse huurauto’s in Utrecht. Het uitgebreide wagenpark biedt een ruime keuze voor diverse gelegenheden, maar altijd tegen een scherpe prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit kleine auto’s voor maximaal vier personen tot grote SUV’s waar u gemakkelijk met zijn negenen in plaats kunt nemen. Ideaal voor een gezinsvakantie of een dagje weg

Busje huren voor een verhuizing
Wist u dat u bij Europcar ook goedkoop een bestelbus kunt huren? Dat is handig om bijvoorbeeld meubels te verhuizen of uw studerende kind te helpen de studentenkamer in te richten.

Heeft u uw keuze gemaakt voor een auto? Boek deze dan direct online.
 

Lees minder

Onze acties