Contactgegevens

Tilburg

Ringbaan oost 116

5013 CD

 , 

Tilburg

Telefoon 013-5353005
Fax
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 8:00 - 12:00
Zondag gesloten
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Autohuur in Tilburg

Tilburg is de tweede stad van Noord-Brabant en gelegen tussen Eindhoven en Breda. De stad heeft een gemoedelijk oude centrum en is een populaire bestemming om een dagje te gaan winkelen. Bovendien is Tilburg omgeven door prachtige natuur en bevindt het zich dicht op de grens met België. Met een huurauto van Europcar Tilburg kunt u goedkoop en gemakkelijk de omgeving ontdekken.

 

Met de auto op pad rond Tilburg

Tilburg heeft een unieke ligging ten opzichte van meerdere attracties. Op slechts enkele kilometers van Tilburg vindt u Safaripark Beekse Bergen. In dit unieke dierenpark kan met de auto worden rondgereden tussen de dieren. Vanuit Tilburg is het ook mogelijk om een stedentripje te maken naar Eindhoven, Den Bosch of Breda. De authentieke Belgische steden Leuven en Antwerpen liggen ook op slechts anderhalf uur rijden van Tilburg.

 

Heerlijk ontspannen in de natuur

Met een huurauto van Europcar zijn de nabijgelegen natuurgebieden eenvoudig te bereiken. Ten zuiden van Tilburg vindt u de Regte Heide, een uniek stukje natuur in Brabant met prehistorische grafheuvels van duizenden jaren oud. Vanuit Tilburg kan ook binnen enkele uren worden doorgereden naar de Belgische Ardennen. Gaat u graag kamperen in de natuur, dan kunt u voor meer bergruimte ook een busje huren bij Europcar Tilburg.

Onze acties