Contactgegevens

Rotterdam Zuid

Tandwielstraat 2

3083 AV

 , 

Rotterdam

Telefoon 010-4232022
Fax 010-4230995
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Zondag Gesloten
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Europcar Rotterdam-Zuid

Auto huren in Rotterdam-Zuid
Soms heeft u een auto nodig, bijvoorbeeld omdat uw auto bij de garage staat voor onderhoud of omdat u een ruimere auto nodig hebt voor een dagje weg. Bij Europcar Autohuur in Rotterdam-Zuid kunt u verschillende personenwagens huren. Zo kunt u bijvoorbeeld een auto voor vier personen huren, maar ook een voor negen personen. Net wat u het beste uitkomt. Lees verder

Europcar Rotterdam-Zuid

Auto huren in Rotterdam-Zuid
Soms heeft u een auto nodig, bijvoorbeeld omdat uw auto bij de garage staat voor onderhoud of omdat u een ruimere auto nodig hebt voor een dagje weg. Bij Europcar Autohuur in Rotterdam-Zuid kunt u verschillende personenwagens huren. Zo kunt u bijvoorbeeld een auto voor vier personen huren, maar ook een voor negen personen. Net wat u het beste uitkomt.

Van Rotterdam naar Zeeland
Vanuit Rotterdam reist u gemakkelijk naar Zeeland, Noord-Brabant en natuurlijk andere plaatsen in Zuid-Holland. Ook bent u snel in diverse badplaatsen of bij Hoek van Holland om met de boot over te varen naar Engeland. Met uw huurauto vanuit Rotterdam-Zuid bent u snel bij diverse mooie bezienswaardigheden. En als u toch onderweg bent, dan kunt u ook een bezoek brengen aan Diergaarde Blijdorp.

Laadruimte nodig?
Gaat u op vakantie of heeft u veel spullen te vervoeren zoals koffers, tenten, instrumenten of verhuisdozen, dan kunt u bij Europcar Autoverhuur in Rotterdam-Zuid ook een bestelbus huren. U kunt een ruim busje huren voor een dag, een weekend maar ook voor langere periodes. Dus gaat u een weekendje naar de Ardennen of naar een pretpark, bij Europcar vindt u altijd een goedkope bus die u nodig heeft.
 

Lees minder

Onze acties