Europcar Rotterdam Centraal Station

< Terug naar vestigingen

Europcar Rotterdam Centraal Station

Contactgegevens

Europcar Rotterdam Centraal Station

Walenburghof 17

3033 HK

 , 

Rotterdam

Telefoon 010-4656400
Fax 010-4657290
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 07:00 - 18:00
Dinsdag 07:00 - 18:00
Woensdag 07:00 - 18:00
Donderdag 07:00 - 18:00
Vrijdag 07:00 - 18:00
Zaterdag 07:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 12:00
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Europcar Autoverhuur Rotterdam CS

Autohuur bij Rotterdam Centraal Station
Rotterdam heeft erg veel moois te bieden. De havenstad staat bekend om de mix van nieuwbouw en oudere culturele hoogtepunten. De Maas stroomt als de levensader door de stad. Met brede wegen en een paar fantastische bruggen is Rotterdam met de auto verkennen ideaal. Een busje huren voor het rondleiden van een kleine groep is mogelijk met Europcar. Uiteraard is ook de 'normale' autohuur bij Rotterdam Centraal Station mogelijk. Lees verder

Europcar Autoverhuur Rotterdam CS

Autohuur bij Rotterdam Centraal Station
Rotterdam heeft erg veel moois te bieden. De havenstad staat bekend om de mix van nieuwbouw en oudere culturele hoogtepunten. De Maas stroomt als de levensader door de stad. Met brede wegen en een paar fantastische bruggen is Rotterdam met de auto verkennen ideaal. Een busje huren voor het rondleiden van een kleine groep is mogelijk met Europcar. Uiteraard is ook de 'normale' autohuur bij Rotterdam Centraal Station mogelijk.

Eenvoudig huren
Een auto huren op Rotterdam Centraal Station geeft u de mogelijkheid om snel en efficiënt de reis voort te zetten. U kunt ook een bestelbus huren voor het verhuizen van uw spullen. U kunt goedkoop en voordelig online boeken bij Europcar. Met talloze aanbiedingen geven wij u de kans om onbeperkt en onbezorgd te genieten van een huurauto.

Veel keuze
Een huurauto bij Rotterdam Centraal Station is zo geregeld. Vanaf de vestiging vertrekt u naar de bestemming van uw keuze. Met veel verschillende opties zowel qua auto's als de voorkeuren in de auto’s zelf - denk aan airconditioning, het aantal zitplaatsen etc. – heeft u altijd de auto die aan uw wensen voldoet. Wanneer u vooraf online boekt staat niets meer in de weg van een ontspannen verblijf.
 

Lees minder

Onze acties