Rotterdam Alexander

< Terug naar vestigingen

Rotterdam Alexander

Contactgegevens

Rotterdam Alexander

Metaalhof 65
3067 GM  Rotterdam

 

3067 GM

 , 

Rotterdam

Telefoon 010-2866568
Fax
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 8:00 - 12:00
Zondag gesloten
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Vanuit Rotterdam Alexander de regio bezoeken

Een auto huren bij Europcar Rotterdam Alexander biedt je de mogelijkheid om binnen een uur rijden een gevarieerde omgeving te ontdekken. Direct gelegen aan de A20 en A16, ben je binnen enkele minuten met de huurauto onderweg naar de kust, de Biesbosch of mooie steden als Gouda en Breda. Ga je liever iets verder, dan rijd je in iets meer dan een uur naar het sfeervolle Antwerpen in België.
 

Met de huurauto de natuur in

Huur een auto bij Europcar Rotterdam Alexander en rij vanuit de drukke Maasstad binnen een half uur naar de serene Biesbosch ten zuidoosten van de stad. In de Biesbosch bevinden zich twee zogenaamde toeristische overstappunten, waar de huurauto geparkeerd kan worden en met de fiets of te voet het prachtige natuurgebied bezocht kan worden. Nog een optie is Zeeland, gekenmerkt door de vele wateren en eindeloze duinen. Ook Zeeland kan vanuit Rotterdam Alexander binnen een uur bereikt worden.
 

Met de hele vriendengroep op pad

Is een huurauto niet groot genoeg, dan is het bij Europcar Rotterdam Alexander ook mogelijk om een busje te huren. Ga met de hele familie of vriendengroep op pad, of huur een busje om extra materieel mee te nemen naar je bestemming. Ideaal voor vakantietripjes naar een camping of vakantiepark.

Onze acties