Europcar Hoofddorp

< Terug naar vestigingen

Europcar Hoofddorp

Contactgegevens

Europcar Hoofddorp

Daalmeerstraat 28

2131 HC

 , 

Hoofddorp

Telefoon 023-5623800
Fax 023-5623876
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Zondag Gesloten
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Europcar Hoofddorp

Vlakbij Schiphol en Amsterdam
Hoofddorp is een jonge stad met veel woonruimte, werkgelegenheid en hotels. Het is ook vlakbij Schiphol gelegen, waardoor het handig is om hier te overnachten wanneer u ’s morgens op Schiphol moet inchecken. Daarom heeft Europcar een vestiging voor autoverhuur in Hoofddorp. Lekker dichtbij het vliegveld, maar ook in de buurt van Amsterdam en de snelweg. Hoofddorp is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer. Lees verder

Europcar Hoofddorp

Vlakbij Schiphol en Amsterdam
Hoofddorp is een jonge stad met veel woonruimte, werkgelegenheid en hotels. Het is ook vlakbij Schiphol gelegen, waardoor het handig is om hier te overnachten wanneer u ’s morgens op Schiphol moet inchecken. Daarom heeft Europcar een vestiging voor autoverhuur in Hoofddorp. Lekker dichtbij het vliegveld, maar ook in de buurt van Amsterdam en de snelweg. Hoofddorp is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Dagje weg of vakantie
Wilt u een dagje weg of op autovakantie, maar u heeft zelf geen auto? Huur er dan een bij Europcar. Het is namelijk voordelig om een auto te huren. Een huurauto in Hoofddorp reserveert u gemakkelijk via het internet of kom langs bij de vestiging. Een auto huren in Hoofddorp is zo geregeld. Dus gaat u een dagje weg, op vakantie of gewoon voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, bij Europcar bent u aan het juiste adres.

Busje voor de koffers
Heeft u veel koffers te vervoeren, dan kunt u ook een bestelbus huren bij Europcar Autohuur Hoofddorp. Een busje huren is goedkoop en u kunt deze weer bij Europcar in Hoofddorp inleveren.  Dat geldt overigens ook voor de personenwagens die u huurt. De bestelbussen hebben een ruime laadruimte, waardoor deze ook geschikt zijn voor het vervoeren van meubels en verhuisdozen als u gaat verhuizen.

Heeft u uw keuze gemaakt voor een auto? Reserveer deze dan direct online.
 

Lees minder

Onze acties