Europcar Den Haag West

< Terug naar vestigingen

Europcar Den Haag West

Contactgegevens

Europcar Den Haag West

De Savornin Lohmanplein 5a

2566 AA

 , 

Den Haag

Telefoon 070-3619191
Fax 070-3688726
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Zondag 09:00 - 11:00
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Europcar Den Haag West

Voor dagelijks gebruik
Soms is het gewoon handiger – en een stuk voordeliger – om een auto te huren in plaats van te kopen. Gebruikt u iedere dag de auto of staat deze vaak voor deur op u te wachten? Wanneer dit laatste het geval is, kunt u beter voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer of dagje weg, een auto huren. Bij Europcar Autoverhuur in Den Haag West huurt u goedkoop een personenauto wanneer u dat nodig hebt. Een huurauto bij Den Haag West regelt u eenvoudig via het internet of aan de balie. Lees verder

Europcar Den Haag West

Voor dagelijks gebruik
Soms is het gewoon handiger – en een stuk voordeliger – om een auto te huren in plaats van te kopen. Gebruikt u iedere dag de auto of staat deze vaak voor deur op u te wachten? Wanneer dit laatste het geval is, kunt u beter voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer of dagje weg, een auto huren. Bij Europcar Autoverhuur in Den Haag West huurt u goedkoop een personenauto wanneer u dat nodig hebt. Een huurauto bij Den Haag West regelt u eenvoudig via het internet of aan de balie.

Voor een dagje weg of vakantie
Vlakbij Den Haag ligt Scheveningen, één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Uiteraard is deze plaats goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Heeft u zin in een dagje Scheveningen, dan kunt u de auto huren bij Europcar Den Haag West, Hier kunt u natuurlijk ook uw auto huren voor een familievakantie of -uitje. U bent vanuit Den Haag namelijk ook zo in Rotterdam, Zeeland, Amsterdam en Utrecht.

Voor het vervoeren van goederen
Heeft u een personenwagen met weinig laadruimte en bent u niet in het bezit van een rijbewijs E voor een grote aanhanger? Dan biedt Europcar Autohuur Den Haag West een oplossing. Bij Europcar kunt u namelijk voordelig een bestelbus huren, die u met een rijbewijs B kunt besturen. U kunt dit busje huren voor een verhuizing, maar natuurlijk ook voor andere doeleinden. Het wagenpark bevat verschillende soorten bestelbussen en de huur hiervan regelt u eenvoudig via de website of aan de balie.
 

Lees minder

Onze acties