Contactgegevens

Europcar Breda

Terheijdenseweg 245

4825 BJ

 , 

Breda

Telefoon 076-5870800
Fax 076-5717113
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Zondag 9:00 - 11:00
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Europcar Breda-Noord

Huur een auto vlakbij de grens
Breda ligt vlakbij de Belgische grens en is daarom een drukbezochte stad. De stad is gemakkelijk toegankelijk dankzij de omliggende snelwegen en de goede infrastructuur. Breda is een mooie uitvalsbasis, omdat u zo over de grens, maar ook snel in de omliggende provincies bent. U kunt bij Europcar Autoverhuur Breda-Noord goedkoop een auto huren om de omgeving te verkennen. Lees verder

Europcar Breda-Noord

Huur een auto vlakbij de grens
Breda ligt vlakbij de Belgische grens en is daarom een drukbezochte stad. De stad is gemakkelijk toegankelijk dankzij de omliggende snelwegen en de goede infrastructuur. Breda is een mooie uitvalsbasis, omdat u zo over de grens, maar ook snel in de omliggende provincies bent. U kunt bij Europcar Autoverhuur Breda-Noord goedkoop een auto huren om de omgeving te verkennen.

Op vakantie met een huurauto
Stel, u rijdt normaal in een kleine vierpersoonsauto, omdat u voor uw woon-werkverkeer daar voldoende aan hebt. Maar misschien wilt u wel een weekje weg met vrienden naar de Ardennen of met het hele gezin naar Zuid-Frankrijk. Dan kunt u hiervoor een auto huren in Breda-Noord. Bovendien hoeft u niet met meerdere auto’s te rijden of opgepropt te zitten in een kleine wagen. In het grote wagenpark van Europcar autohuur Breda-Noord vindt u altijd de auto die bij u past.

Europcar, ook voor bestelbussen
U kunt ook een bestelbus huren bij Europcar Breda-Noord U kunt bijvoorbeeld een bestelbus huren om de tenten en andere kampeerspullen voor een survivaltrip naar de Ardennen te brengen. Maar u kunt natuurlijk ook een busje huren voor een verhuizing of voor het vervoeren van bouwmaterialen. Ook de bestelbussen zijn zeer voordelig in huurprijs.
 

Lees minder

Onze acties