Contactgegevens

Alkmaar

Edisonweg 1G

1821 BN

 , 

Alkmaar

Telefoon 072-5153398
Fax 072-5118457
Route Google Maps
OV 9292
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Zondag Gesloten
Let op! Rond de feestdagen gelden andere openingstijden.
Vestigingen in de buurt
Locatie
Reserveer

Autoverhuur in Alkmaar

Eenvoudig een auto huren
Wilt u een auto huren voor een korte of langere periode? Kom dan eens langs bij Europcar Alkmaar. U kunt bij deze vestiging goedkoop en snel een auto huren. U krijgt een ruime keuze uit een groot aantal merken en modellen. Bij Europcar Autoverhuur in Alkmaar bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Alle Europcar vestigingen zijn in het bezit van een 5-sterren kwalificatie van Bovag. Deze beoordeling is de hoogste kwalificatie die Bovag geeft aan autoverhuurders. Lees verder

Autoverhuur in Alkmaar

Eenvoudig een auto huren
Wilt u een auto huren voor een korte of langere periode? Kom dan eens langs bij Europcar Alkmaar. U kunt bij deze vestiging goedkoop en snel een auto huren. U krijgt een ruime keuze uit een groot aantal merken en modellen. Bij Europcar Autoverhuur in Alkmaar bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Alle Europcar vestigingen zijn in het bezit van een 5-sterren kwalificatie van Bovag. Deze beoordeling is de hoogste kwalificatie die Bovag geeft aan autoverhuurders.

Vestigingen in het hele land
Een auto huren in Alkmaar is aantrekkelijk wanneer u in de directe omgeving woont of wanneer u in het buitenland woont en in Alkmaar op vakantie gaat. Dankzij het grote netwerk van vestigingen van Europcar is er altijd een vestiging voor u in de buurt. Ook zijn er vestigingen in de buurt van de luchthavens. De huurauto in Alkmaar voldoet aan alle kwaliteitseisen die gehanteerd worden door Europcar.

Verhuur van auto's en bestelbusjes
Europcar Alkmaar biedt u een groot assortiment aan auto's en bestelbusjes die beschikbaar zijn voor autohuur. Zo kunt u een busje huren in het formaat wat het beste past bij u en uw situatie. U kunt kiezen voor een busje met een open laadbak, een dubbele cabine of een gesloten model.

Huren of leasen
Bij Europcar in Alkmaar kunt u terecht voor het huren en leasen van auto's, maar u kunt ook een bestelbus huren. U profiteert van onze goede service en de goedkope tarieven. Boek nu direct online
 

Lees minder

Onze acties