Shortlease

Shortlease

088 - 0880508 Mail ons

Wilt u graag een auto leasen, maar u wilt niet direct vastzitten aan een langlopend contract? Bij ons vindt u de ideale oplossing! Met het leaseproduct van Europcar, LeaseOnline, heeft u keuze uit diverse personenauto’s tegen de scherpste prijs en een korte looptijd! De all-inclusive tarieven met vele extra’s regelt u eenvoudig online!

Wat is shortlease?

Met LeaseOnline kiest u voor maximale transparantie. U heeft de keuze uit een looptijd vanaf 1 maand tot 24 maanden in combinatie met diverse jaarkilometrages en u profiteert gelijk van onze zeer concurrerende All-in tarieven. Met LeaseOnline heeft u alle voordelen van leasen, maar dan met een kortere minimale looptijd.

Onze zakelijke shortlease-rijders

Of u nu een representatieve bedrijfsauto of tijdelijk een wagenpark nodig heeft voor een project: LeaseOnline biedt u alle voordelen van lease, maar dan met een looptijd vanaf 1 maand. Daarmee is ons shortlease-product bijvoorbeeld uitermate geschikt voor startende ondernemers, werknemers met tijdelijke contracten en voor projectmatig ingestelde organisaties. En dat hoeft niet eens veel te kosten.

Voordelig, transparant en zorgeloos shortleasen

Met LeaseOnline profiteert u van zeer scherpe all-in tarieven, inclusief financiering, reparatie, onderhoud en banden, wegenbelasting, allrisk verzekering en 24/7 pechhulp binnen Nederland. U hoeft echt alleen nog maar te tanken!

Kies nu uw shortlease-auto en extra opties

U wilt een Renault leasen met 24/7 pechhulp in Europa? Bij LeaseOnline kiest u online zelf de auto die bij u past, en de extra opties die u nodig heeft. Zorgeloos een Peugeot leasen met inzittendenverzekering? Het kan bij LeaseOnline. Net als een Fiat leasen met winterbandenpakket. Zo snel mogelijk uw auto voor de deur? Bel of mail ons voor meer informatie, of vraag online direct een offerte aan.