Veilig en voordelig op weg met Europcar!

Veilig en voordelig op weg met Europcar!

088 - 9005555 Mail ons

Heeft u noodzakelijk vervoer nodig voor de komende maand of maanden om bijvoorbeeld veilig naar uw werk te reizen? Europcar Autoverhuur biedt u de mogelijkheid om voordelig een private leaseauto te rijden. Deze aanbieding is geldig voor private lease vanaf 1 maand. Na deze maand kunt u de auto iedere dag weer kosteloos inleveren bij één van onze vestigingen. U zit dus niet vast aan een lang en ingewikkeld contract.


Nu aanvragen

 

Heeft u nog vragen? Bel dan met onze afdeling private lease via telefoonnummer 088-900 55 30. 

Uw private leaseauto thuis, voor de deur bezorgd

Om het u nog gemakkelijker te maken bieden we u tijdelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van het thuisbrengen en/of thuis ophalen van uw private leaseauto. Wel zo gemakkelijk én fijn! Lees meer over de haal- & brengservice.

Extra hygiënemaatregelen

Uiteraard heeft Europcar de hygiëneregels vanwege het coronavirus uitgebreid. Naast de aangescherpte maatregelen omtrent het schoonmaken van onze voertuigen, zijn alle medewerkers van onze vestigingen goed geïnstrueerd hoe te handelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van diverse ontsmettingsmiddelen voor u en onze veiligheid. Lees meer over onze hygiënemaatregelen.

*(thuis afleveren of thuisbrengen van de private leaseauto)

Voordelen Private lease

  • Veilig
  • Gemakkelijk
  • Voordelig tarief
  • 1500 vrije kilometers per maand
  • Gratis 24/7 pechhulp