Personenbus huren

Personenbus huren

088 - 9005555 Mail ons

Heeft u plannen om er een weekend met vrienden of familie op uit te gaan maar is het vervoer een probleem? Voor uw gezin is een stationwagen van Europcar al prima. Maar met een grotere groep neemt u natuurlijk één van onze personenbussen. Afhankelijk van het aantal passagiers kiest u een personenbus voor 5 tot 9 personen, met meer dan voldoende ruimte voor bagage. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. U huurt al een 9-persoonsbus vanaf 7 dagen voor €100 per dag, inclusief ongelimiteerde kilometers!
 

Personenbusje huren bij Europcar

Een weekendje weg, of een maand de hort op? In ons wagenpark vindt u altijd een bus die past. Benzine of diesel, handgeschakeld of automaat. Met of zonder trekhaak, of extra ruimte voor bagage. En in verschillende prijsklassen, al vanaf €51,58 per dag! Onze tarieven zijn inclusief verzekering en 24/7 pechhulp in Europa. En u kunt de auto gratis op een andere Nederlandse Europcar-stadvestiging in te leveren. Bekijk de mogelijkheden en reserveer uw personenbus direct online.
 

Voor langere tijd een personenbus huren

Ook als u voor langere tijd een bus wilt huren, heeft Europcar een passende oplossing. Met Lang Huren heeft u geen vast contract, levert u toch de bus in wanneer u zelf wilt. U rijdt altijd een nieuwe auto, en de onderhoudskosten zijn voor ons. Online kiest u direct de gewenste personenbus en hoe lang u wilt reserveren:

6 persoons busje huren
7 persoons busje huren
8 persoons busje huren
9 persoons bus huren

Bij Europcar kunt u trouwens ook voor langere of kortere tijd een verhuiswagen of bestelbusje huren!
 

Goedkoop personenbusje huren? Check onze aanbiedingen!

Bij Europcar huurt u standaard al tegen zeer scherpe tarieven. Maar dankzij onze speciale acties krijgt u regelmatig nog eens extra korting die kan oplopen tot wel 25% op uw huurprijs! Kijk op onze aanbiedingenpagina welke acties er op dit moment lopen en reserveer uw bus direct online!