Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

088 - 9005555 Mail ons

Europcar steunt Natuurmonumenten

Vanuit het GoforGreen wagenpark schenkt Europcar bij iedere particuliere verhuring een vast percentage van de opbrengsten aan Natuurmonumenten. Deze financiële bijdrage komt ten goede aan het natuurbehoud en de realisatie van het verhoogde uitkijkpunt over de Nieuwkoopse Plassen. Daarnaast steunt Europcar Natuurmonumenten bij speciale acties zoals het klimaatbos. De bijdrage van Europcar past in het streven om ‘groener’ te ondernemen. Natuurmonumenten heeft zich aan het GoforGreen autoverhuurlabel gelieerd omdat ze duurzaam vervoersgedrag willen stimuleren.

Acties Natuurmonumenten
Naast de jaarlijkse financiële bijdrage draagt Europcar ook bij aan de zichtbaarheid en werving van nieuwe leden voor Natuurmonumenten. Europcar doet mee aan specifieke acties en deze zijn periodiek terug te vinden op de Europcar website en bij alle Europcar vestigingen.

Over Natuurmonumenten
Natuurmonumenten beschermt en beheert ruim 100.000 hectare verdeeld over 355 natuurgebieden. Natuurmonumenten is een onafhankelijke vereniging die natuur, landschap en cultuurhistorie veilig stelt door gebieden aan te kopen, te beheren en te beschermen. Voor nu en toekomstige generaties.

Wilt u ook Natuurmonumenten steunen? Kijk dan op de website van Natuurmonumenten.