Over Europcar

Over Europcar

088 - 9005555 Mail ons

Over Europcar Autoverhuur B.V.

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Het hoofdkantoor is in Den Haag gevestigd. Europcar heeft vestigingen in alle grote steden en op de luchthavens maar ook kunt u ons vinden in kleinere plaatsen in Nederland. Bij Europcar kunt u terecht voor compacte personenauto's, maar ook voor ruime MPV's en personenbussen. Daarnaast biedt Europcar een breed scala aan bestelauto'sverhuisauto's, en vrachtauto's. Europcar biedt een uitstekende kwaliteit en service aan haar klanten.

Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf. Deze kwalificatie kent deze brancheorganisatie uitsluitend toe aan autoverhuurbedrijven die voldoen aan de strenge eisen die BOVAG stelt. Hierbij worden de kwaliteit en service van het autoverhuurbedrijf periodiek getoetst. Als enige van de internationale autoverhuurders behaalde Europcar Autoverhuur de maximale score van 5 sterren.
 

Daarnaast is Europcar in 2009 wederom trotse bezitter van de World Travel Awards. De World Travel Awards zijn de 'Oscars' voor de reisindustrie. Met 187.000 professionals is er gestemd op het beste autoverhuurbedrijf ter wereld.
 

Europcar en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Europcar Autoverhuur hecht veel waarde aan een schone leefomgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door MVO hoopt Europcar haar positieve bijdrage aan mens en milieu verder te verhogen.

Europcar beschikt in haar wagenpark over een energiezuinig autoverhuurlabel; GoforGreen. In het GoforGreen wagenpark zitten uitsluitend auto’s behorend tot het A- en B energielabel. Daarnaast zitten hierin uitsluitend huurauto’s met een bijtelling van 14-20%. Vanuit de verhuuropbrengsten uit het GoforGreen label schenkt Europcar jaarlijks 5% aan Natuurmonumenten. Dit bedrag komt ten goede aan het natuurbehoud in Nederland.

Naast deze samenwerking levert Europcar ook een positieve bijdrage aan mens en milieu door o.a. klimaatneutraal post te versturen en door al ons drukwerk te drukken op goedgekeurd papier met het FSC keurmerk.

Wilt u zien of er een Europcar vestiging bij u in de buurt zit? Kijk dan in onze rubriek vestigingen.
 

Over Europcar International

Europcar, onderdeel van de investeringsmaatschappij Eurazeo, is Europees marktleider op het gebied van verhuur van personen- en bestelauto's. Europcar voorziet in de mobiliteitsbehoeften van haar klanten met vestigingen over de gehele wereld. Europcar sterk klantgericht en streeft ernaar zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen van de klant. De klanten van Europcar zijn divers zowel zakenlieden als particuliere klanten. Er zijn Europcar vestigingen in heel Europa, Afrika, het Midden Oosten, Zuid-Amerika en Azië. Wereldwijd behoort Europcar International tot één van de grootste autoverhuurders - in Europa is Europcar zelfs het grootste autoverhuurbedrijf. Het bedrijf werd in 1949 in Parijs opgericht en heeft nu ruim 2650 locaties in 160 verschillende landen.

Wilt u zien of er een Europcar vestiging zit in het land waar u naartoe reist? Vul dan hier de naam van het land in en bekijk of er een autoverhuur locatie is op de plek van uw bestemming.