Een vlieg- of een autovakantie: Welk type vakantieganger bent u?

Een vlieg- of een autovakantie: Welk type vakantieganger bent u?

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 12 januari 2018
Na alle drukte van de feestdagen liggen er weer rustige maanden in het verschiet. Dit is dé uitgelezen periode om na te denken over uw plannen voor de zomervakantie! Ben u er al uit?

Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Wordt het een actieve vakantie met vrienden in de Belgische Ardennen? Een stedentrip naar Boedapest? Een verre reis naar Azië? Of kiest u toch voor een autovakantie met het gezin naar de camping in Italië?

Voor inspiratie, tips en exclusieve aanbiedingen moet u natuurlijk bij de Vakantiebeurs in Utrecht zijn. De komende editie vindt plaats op 10 t/m 14 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Op de vakantiebeurs helpen reisleiders en locals u bij de keuze voor uw ideale vakantiestemming.

Maak een roadtrip door Europa

Autovakanties blijven van de dag nog steeds populair! En er zijn binnen Europa genoeg (verborgen) parels te bezoeken. De meest populaire bestemmingen binnen Europa zijn Frankrijk, Italië en Spanje.

De keuze in Frankrijk is ruim! U kunt kiezen voor een heerlijk luxe strandvakantie aan de Middellandse zee of u kunt voor een actieve vakantie terecht in de Ardèche.

Houdt u toch iets meer van het Mediterraanse temperament? Dan zijn er een tal van mogelijkheden in Italië zoals een bezoek aan Toscane, Ligurië en Piermonte.

Gaat u op autovakantie? Dan moet u bij Europcar zijn!

Gaat uw voorkeur uit naar een autovakantie? Dan kunnen wij u aan een geschikte huurauto helpen! Ons wagenpark is ruim, divers en jong waardoor altijd een auto vindt die bij u past! Of u nu vakantie in Nederland gaat vieren of in het buitenland, voor een lang weekend of een paar weken: wij helpen u graag op weg!

Alle nieuwsberichten