Weekverslag Vierdaagse Nijmegen 2017

Weekverslag Vierdaagse Nijmegen 2017

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 26 juli 2017
De grootste meerdaagse wandelprestatietocht van de wereld heeft weer plaatsgevonden: de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. En dit jaar waren wij erbij!

Europcar Benenwagen

Zoals in ons eerdere persbericht staat beschreven zijn er tijdens de Vierdaagse onze bussen ingezet als ‘Benenwagen’. Als het lopen echt niet meer ging, dan stonden wij voor de wandelaars klaar  met onze bussen om ze verder te brengen.

Blogger Mylene doet verslag tijden de Vierdaagse

Blogger Mylene Cybele heeft tijdens de 101ste editie van de Vierdaagse Nijmegen verslag gelegd. Al haar indrukken en ervaringen heeft zij verwerkt in haar blog.

Het is een kick. Een virus. Als je het eenmaal te pakken heb, dan wil je elk jaar meedoen. Dat zeggen ze allemaal over de Nijmeegse Vierdaagse. Deelnemers die voor de tweede keer meelopen of zelfs al voor de 37ste keer. Ik ken het vooral van de feesten. Maar dit jaar mag ik het vanaf een andere kant bekijken. Dit jaar mag ik de lopers zelf volgen. De afvallers en de winnaars. Jong en oud. De nieuwelingen en de oude rotten. Want de Vierdaagse Nijmegen is voor iedereen één groot feest.

Lees hier de volledige blog van Mylene >

Aftermovie 101ste editie Vierdaagse Nijmegen 2017

Bekijk onderstaand de aftermovie van de Vierdaagse Nijmegen 2017

 

 

Alle nieuwsberichten