Wat te doen tijdens meivakantie?

Wat te doen tijdens meivakantie?

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 19 april 2017

Volgende week hebben alle basisscholen van Nederland weer meivakantie! Dat betekent voor veel ouders dat ze met hun kinderen leuke dingen gaan doen!

Gaat u dit jaar met de auto op vakantie of blijft u lekker in eigen land? In het laatste geval hebben we een aantal tips voor u!

Vier Koningsdag in Tilburg

Vooralsnog zien de weersvoorspellingen voor Koningsdag er hetzelfde uit als deze week. Met wisselvallig weer kunt u kiezen voor een leuke indooractiviteiten. Lees hier de leukste indooractiviteiten tijdens Koningsdag.

Of gaat u toch liever naar Tilburg waar het Koningspaar op bezoek komt? Vier Koningsdag in de Brabantse stad en geniet van het 13-delige programma.   

Bezoek het Nederlands bekendste bloemenpark de Keukenhof

De Keukenhof, wie  kent dit bekendste bloemenpark in Lisse niet? De Keukenhof is een platform voor Nederlandse Bloembollenkwekers. De mooiste voorjaarsbloeiende bolgewassen zijn in dit park te zien.

De Keukenhof is in 2017 open van 23 maart t/m 21 mei 2017. Dus als het weer in de meivakantie het niet toelaat kunt u altijd later nog gaan.

Zandsculpturenfestijn in Garderen

Erop uit in eigen land? Daarvoor hoeft u helemaal niet veel kilometers voor te rijden. Tijdens het zandsculpturenfestijn in Garderen is namelijk alles afgebeeld in zand. Zo bekijkt u Nederland een keertje op een andere manier.

Alle nieuwsberichten