Veilig op wintersport!

Veilig op wintersport!

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 2 december 2014


Binnenkort zullen de herfstblaadjes plaatsmaken voor vrieskou en winterweer! In de Europese wintersportgebieden zijn de pistes al bedekt met een dik pak sneeuw. Dus pak de latten maar weer uit de kast, want het wintersportseizoen is weer begonnen!

Natuurlijk wilt u wel veilig met de auto bij uw chalet aankomen. Maar weet u eigenlijk de regels die gelden in het land van uw vakantiebestemming?

Zo bent u in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië verplicht om in het bezit te zijn van een gevarendriehoek, verbanddoos en veiligheidsvest. Bij Europcar koopt u al een veiligheidskit voor €25. De kit bevat: een gevarendriehoek, reflectievest, 2 alcohol testers en een gecertificeerde eerste hulp set volgens de Europese norm (DIN13164).

Controleer de instellingen van uw navigatie goed, want het gebruik van apparatuur die flitspalen meldt zijn verboden in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Controleer voorafgaand aan uw wintersportvakantie nog even alle bovenstaande zaken en geniet van een onbezorgde vakantie!

Reserveer hier uw auto >
 

Alle nieuwsberichten