Top 10 leukste steden met Oud en Nieuw!

Top 10 leukste steden met Oud en Nieuw!

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 16 december 2014

Over een aantal dagen staan de meeste mensen om 00:00 uur met een glaasje champagne naar het vuurwerk te kijken. Doet u dat gezellig thuis of wilt u dit jaar Oud en Nieuw een keer op een andere locatie vieren?

Er zijn genoeg leuke steden die prima met de auto te bereiken zijn. We hebben de leukste 10 steden voor u geselecteerd!

Top 10*:
1. Berlijn: In 6.11 uur rijdt u naar Berlijn. Dit is best een lange trip, maar zeker de moeite waard! Tijdens Oud en Nieuw is het gebied tussen de Brandenburger Tor en de Vredeszuil dé plek om het nieuwe jaar in te luiden. U kunt genieten van flitsende licht- en lasershows en van diverse optredens.

2. Parijs: De stad van de liefde, wie wilt daar nou niet zijn met Oud en Nieuw? Na een autorit van 4:50 minuten arriveert u in Parijs. De trekpleisters van deze stad zijn met Oud en Nieuw nog mooier dan normaal. Een ideale plek om af te tellen naar het nieuwe jaar is de Champs-Elysées. Na middernacht is de Eiffeltoren een halfuur lang schitterend verlicht door een spectaculaire lichtshow.

3. Gent: Tijdens Oud en Nieuw is er genoeg te beleven in Gent! Luid het nieuwe jaar in op de gezellige Gentse pleinen en geniet rond middernacht van een geweldig vuurwerkspektakel. Wilt u dit niet missen? Met de auto bent u er al binnen 2 uur!

4. Keulen: Keulen is alles behalve saai met Oud en Nieuw. Op het Domplein verzamelen zich hordes mensen om het nieuw jaar in te luiden. Wilt u één van deze mensen zijn? U rijdt er met de auto in 2:30 uur naartoe.

5. Maastricht: Binnen 2 uur bent u met de auto in deze oergezellige Zuid-Limburgse stad. Heeft u zin om feest te vieren op het Vrijthof of wilt u de gigantische vuurwerkshow boven de Maas aanschouwen? In Maastricht kan het allemaal.

6. Brussel: Vier Oud & Nieuw op het bekendste historische plein van Brussel: de Grote Markt. Dit plein zal al vroeg in de avond gevuld zijn met feestgangers. Wilt u meegenieten van de Belgische gezelligheid? U bent er al in 2 uur met de auto!

7. Hamburg: U doet er 4:15 uur over om in Hamburg aan te komen, maar dit is het allemaal waard. Naast het bruisende centrum worden in de haven van Hamburg diverse New Years Eve cruises georganiseerd. Zo kunt u nog dichterbij het vuurwerk aanschouwen onder het genot van een hapje en een drankje.

8. Amsterdam: Geen zin om een paar uur in de auto te zitten voor een leuke Oud en Nieuw? Binnen 49 minuten bent u in Amsterdam. Daar kunt u genieten van alle bekende feesten op het museumplein.

9. Antwerpen: In Antwerpen wordt Oud en Nieuw groots gevierd. Vanaf de Scheldekaaien, aan de rand van het historische centrum van Antwerpen, kijk je naar een groots vuurwerkspektakel dat wordt georganiseerd door de gemeente. Dus bent u van plan om dit jaar niet in Nederland te blijven? Binnen 1,5 uur bent u al in Antwerpen.

10. Rotterdam: Voor een echte Hollandse vuurwerkshow met internationale allure moet u in Rotterdam zijn! Binnen 53 minuten met de auto zit je al in de Maas stad. Tijdens de vuurwerkshow kunt u genieten van de prachtige Rotterdamse skyline.

Wilt u één van deze steden bezoeken met de auto? Profiteer dan nu van onze voordelige tarieven!

Boek hier uw auto >

*De gegeven tijdsindicatie is berekend vanaf Utrecht

Alle nieuwsberichten