Tips en tricks: Losse spullen verhuizen doe je zo!

Tips en tricks: Losse spullen verhuizen doe je zo!

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 6 september 2016
Verhuisdozen zijn by far het handigst om losse spullen tijdens een verhuizing te vervoeren. Het vergt alleen een hoop tijd en moeite om verhuisdozen goed in te pakken. Structureren is wat ons betreft de sleutel naar succes. Maar waar begin je?

Verhuisdozen kopen

Stap 1 is (hoe kan het ook anders) het kopen van verhuisdozen. Verhuisdozen zijn vaak te koop bij doe-het-zelf-winkels en uiteraard bij verhuisbedrijven.

Om uw verhuizing nog comfortabeler te laten verlopen kunt u gebruik maken van een steekkar. Stapel drie verhuisdozen op elkaar en rijd uw spullen gemakkelijk naar de verhuisauto. Vergeet trouwens niet de zwaarste doos bovenop te zetten, dat scheelt weer sjouwwerk!

#1 Twee vliegen in één klap

Probeer zo effectief mogelijk te werk te gaan tijdens uw verhuizing. Combineer daarom spullen met elkaar. Zoals het inwikkelen van uw servies in handdoeken en doe uw glazen in sokken. Zo slaat u twee vliegen in één klap én alles komt heel aan. Handig toch?!

#2 Structureer uw verhuisdozen met kleuren

Hoe weet u welke verhuisdoos er naar welke ruimte moet? Door kleurcodes te gebruiken. Het is heel simpel: alle dozen die naar de woonkamer moeten krijgt de kleur groen. Plak een groene sticker op de doos en voor u het weet staat de juiste doos in de juiste ruimte.

#3 Wikkel uw kleding in vuilniszakken

Verhuis uw kleding gemakkelijk met vuilniszakken. Bind de kledingstukken aan elkaar met een grote vuilniszak en doe ze met hanger en al in de verhuisauto. Eenmaal verhuist hangt u ze met hetzelfde gemak weer in de kast.

#4 Gebruik koffers voor het vervoeren van uw boeken

Boeken in een verhuisdoos zijn meestal ontzettend zwaar om te vervoeren. Daarnaast moet u ook opletten dat de bodem van de verhuisdoos niet doorzakt. Dat kan makkelijker vinden wij!

Aangezien uw koffer hoogstwaarschijnlijk ook mee verhuist, kunt u deze vullen met boeken. Dat scheelt een hoop tillen.

Alle nieuwsberichten