Things to do met Europcar: Bezoek een Food Festival!

Things to do met Europcar: Bezoek een Food Festival!

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 9 juni 2017
Er zijn genoeg activiteiten te bedenken waarbij een auto goed van pas kan komen. Sommige activiteiten zijn noodzaak en andere meer voor plezier. Gedurende deze zomer zullen wij vooral inspelen op de 'fun things to do' waarbij een huurauto echt een must is! Deze keer: een bezoek aan een food festival!

Ook deze zomer zijn festivals waar eten centraal staat weer razend populair! Foodbloggers Jenny Alvares en Jelmer de Boer gingen met een Europcar huurauto op pad en delen hun ervaringen!  

Jenny Alvares en Jelmer de Boer bezoeken Food Festival TREK in Utrecht

Dit jaar doet Food Festival TREK 9 Nederlandse steden aan. Tijdens het Pinksterweekend was TREK gestationeerd in het Griftpark in Utrecht.

Foodblogger Jenny Alvares en Jelmer de Boer hebben een blog geschreven over de trip er naartoe en haar belevenissen tijdens TREK.  De reis naar het festival toe werd afgelegd in een luxe Range Rover Evoque.

Niet in het bezit van een auto? Huur bij Europcar!

Je woont in een grote stad waar je voor je dagelijkse bezigheden geen auto nodig hebt. Toch wil je wel eens wat buiten de stad doen! Herkenbaar?

Heb je wel eens het huren van een auto overwogen? Met een huurauto heb je geen hoge maandelijkse kosten, maar wel de flexibiliteit en vrijheid die je zoekt. Wij helpen je graag aan een geschikte huurauto! Bekijk ons wagenpark voor het huidige aanbod en reserveer direct online en huurauto.

Alle nieuwsberichten