Samenwerking Air Berlin en Europcar

Samenwerking Air Berlin en Europcar

088 - 9005555 Mail ons
maandag 3 maart 2008

Voordelen voor frequent flyers

Europcar is de nieuwe partner binnen het Air Berlin topbonus programma. Dit betekent dat vaste klanten van het Air Berlin topbonus programma óók bonuspunten sparen wanneer ze een auto huren bij Europcar.

Topbonus is het frequent flyer programma van Air Berlin. Leden profiteren hiermee van interessante kortingen bij geselecteerde partners. De nieuwe samenwerking met Europcar betekent tijdelijk extra acties: zo krijgen kaarthouders 500 bonusmiles wanneer ze in februari, maart of april een auto huren bij Europcar. Bovendien zijn er tijdens de actieperiode (tot en met 30 april 2008) dubbele miles te verdienen. Tevens maken nieuwe topbonus leden kans op gratis autoverhuur.

Over Air Berlin

Air Berlin vervoert jaarlijks zo'n 27,9 miljoen passagiers naar reisbestemmingen in de hele wereld. De Duitse maatschappij vliegt, ook vanaf Schiphol, naar zo'n 97 bestemmingen. Dit zijn vooral grote steden en populaire vakantiebestemmingen rondom de Middellandse Zee, op de Canarische Eilanden en in Noord-Afrika.

Over Europcar

Europcar International is Europees marktleider in de verhuur van personenauto's en licht bestel- en vrachtvervoer. Met een vloot van meer dan 241.000 voertuigen biedt Europcar zijn diensten aan klanten (bedrijven en particulieren) in meer dan 160 landen. In Nederland heeft Europcar 34 vestigingen.

Alle nieuwsberichten