Reis met een huurauto door Noord-Italie en Venetie

Reis met een huurauto door Noord-Italie en Venetie

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 9 juni 2017
Enige tijd geleden is Erik Hageman met een Europcar huurauto door Italië gereden. Erik Hageman is fotograaf die zeer populair is op Instagram. Hij reist de hele wereld rond om de meest mooie sfeerbeelden te delen met zijn volgers.  Dit keer reist hij af naar Noord-Italië en Venetië.

Roadtrip door Noord-Italië en Venetië

Zijn roadtrip begon in het altijd mooie Venetië. Deze staat is wereldwijd bekend door het historisch centrum met de vele kanalen. Daarom kon een foto van een echte Venetiaanse gondel natuurlijk niet ontbreken.

Hij trok vanuit Venetië door naar toch wel het hoogtepunt van Noord-Italië: de Dolomieten. Deze bergketen typeert zich door steile rotswanden en pieken. De mooie slingerwegen door de bergen maakt dit gebied uitermate geschikt voor een roadtrip én wederom een prachtige foto.  

Win een foto op canvas van Erik Hageman

Tijdens zijn reis door Italië heeft hij een aantal sfeerbeelden geschoten. Deze sfeerbeelden zijn hier terug te vinden. Wil jij er één winnen op canvas? Like dan uw favoriete foto van Erik, laat in een reactie weten waarom u deze foto zo mooi vindt en u doet automatisch mee!

Let op! Deze actie loopt t/m maandag 12 juni 2017 

Rijd vanuit Nederland met uw Europcar huurauto naar Italië

Nog geen vakantie gepland? Dan is misschien en autovakantie op de bonnefooi naar Italië een idee. Italie heeft namelijk voor ieder wat wils. Zo kunt u heerlijk vertoeven aan het Gardameer, een roadtrip maken door de Italiaanse Rivièra of sfeer proeven in Toscane.

Bekijk hier de beste aanbiedingen, reserveer uw huurauto en geniet dit jaar van de Italiaanse zon.

Alle nieuwsberichten