Nieuwe vestiging Europcar Utrecht De Uithof

Nieuwe vestiging Europcar Utrecht De Uithof

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 25 februari 2011

Op dinsdag 1 maart 2011 opent Europcar een nieuwe vestiging op het Universiteitsterrein De Uithof. De nieuwe vestiging heeft de toepasselijke naam “Europcar Utrecht De Uithof” en is gevestigd op het Leuvenplein 1, 3584 LA te Utrecht.
Europcar biedt al enige jaren haar diensten via het Facilitair Service Centrum Utrecht (FSC) aan voor de medewerkers en studenten van de Universiteit Utrecht. Door het openen van een eigen vestiging op De Uithof neemt Europcar de verhuuractiviteiten van het FSC geheel over en wordt de samenwerking tussen Europcar en de Universiteit Utrecht verstrekt. Europcar kan hierdoor haar klanten nog beter van dienst zijn.

Europcar biedt de studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht een ruime keuze uit diverse personenauto’s en bestelauto’s. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar ook energiezuinige huurauto’s met een GoforGreen label. Europcar zorgt eveneens voor andere maatregelen om het milieu te besparen, zoals een juiste bandenspanning wat veel in het brandstofverbruik scheelt en goed onderhoud voor haar auto’s. Daarnaast zijn de auto’s niet ouder dan 9 maanden en zijn bijna alle dieseluitvoeringen uitgerust met roetfilter.

Over de Universiteit Utrecht
De Universiteit Utrecht is opgericht in 1636 en uitgegroeid tot een moderne, toonaangevende researchuniversiteit met een groeiende internationale reputatie. De Shanghai-ranglijst (2010) plaatst de Universiteit Utrecht op nummer één in Nederland, op nummer elf in Europa en in de wereld op nummer 50. De universiteit telt bijna 30.000 studenten en 8.500 medewerkers. De zeven faculteiten van de Universiteit Utrecht bestrijken het hele wetenschappelijke spectrum van onderzoek en onderwijs.

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur B.V. voert in Nederland de autoverhuurlabels Europcar, National, Alamo, SterVerhuur en GoforGreen. In het GoforGreen label zijn uitsluitend de meest milieuvriendelijke auto's opgenomen in combinatie met een lagere fiscale bijtelling.
Europcar Autoverhuur B.V. is onderdeel van Spuigroep B.V. Spuigroep is naast autoverhuur ook actief in leasing, vastgoed, tankstations en wasstraten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle nieuwsberichten