- PERSBERICHT - Nederland kiest Europcar als favoriete autoverhuurder

- PERSBERICHT - Nederland kiest Europcar als favoriete autoverhuurder

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 23 maart 2018
DEN HAAG, 28 MAART 2018 – Europcar is uitgeroepen tot favoriete online autoverhuurder in Nederland. Met een 7,1 als cijfer gaat het autoverhuurbedrijf aan kop in de Nederlandse markt.
 
Onderzoek
Web Usability Advice (WUA) voerde het onderzoek uit met als doel om de ervaring van de consument bij het online huren van een auto in kaart te brengen. Voor welke aanbieder kiest een consument? En vooral; waarom kiest de consument voor deze aanbieder?
 
Uit het onderzoek blijkt dat 65% van de ondervraagde Nederlanders de website van Europcar bezoekt op het moment dat zij overwegen om een auto te huren. Het vertrouwen in het merk Europcar, de online vindbaarheid van de website en de makkelijke navigatie door de website heen zorgen er uiteindelijk voor dat Europcar als winnaar uit de bus komt.
 
Wij zijn zeer verheugd dat wij wederom winnaar van het online oriëntatie onderzoek naar autoverhuur zijn geworden. Het optimaliseren van onze website en dienstverlening is een continue process, waar we elke dag hard aan werken. Deze prijs is een mooie erkenning dat we op de goede weg zijn en we zullen ons blijven ontwikkelen om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn’, aldus Wietske Aaftink, Marketing Manager Europcar.
 
 
Over Europcar
Europcar is een franchisenemer van Europcar International en is één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in meer dan 140 landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten, zowel zakelijk als particulier. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met 36 vestigingen, en een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtwagens. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoForGreen label aan, waaronder uitsluitend energiezuinige voertuigen vallen.
 
 
EINDE PERSBERICHT
 
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor persvragen en/ of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
 
Winkelman en Van Hessen
Boris Wielers
boris@wenvh.nl
070 - 416 16 16
 
Europcar Nederland
Wietske Aaftink
w.aaftink@europcar.nl
070 - 38 12 749
Alle nieuwsberichten