Naar een festival in een personenbus!

Naar een festival in een personenbus!

088 - 9005555 Mail ons
maandag 4 juli 2016

Muziek, vrienden, zon en lekker eten en drinken. Dat is toch hét ultieme zomergevoel?!

De zomer begint langzamerhand een beetje op gang te komen. Tijd dus om de festivalplannen concreet te maken! Voor wie er nog niet uit is hebben wij een selectie gemaakt van (hopelijk) zonnige festivals.

Vierdaagsefeesten – Nijmegen

Van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 juli worden er in Nijmegen de Vierdaagsefeesten georganiseerd. Het aanbod varieert van grote festivals tot kleine activiteiten. De Vierdaagsefeesten worden georganiseerd rondom de Nijmeegse vierdaagse. Genoeg te zien en te doen dus!

Zwarte Cross – Lichtervoorde

Zwarte Cross is al jarenlang een fenomeen en niet voor niets het grootste betaalde muziekfestival van Nederland. Dit festival is een mix van muziek, stunts, theater en natuurlijk motorcross. De editie van 2016 zal plaatsvinden op 22 juli t/m 24 juli.  

Solar festival – Roermond

Het Solar festival is een meerdaags festival van 4 t/m 7 augustus in Roermond. DJ’s, bands en rappers vertegenwoordigen verschillende muziekstijlen.

Wilt u graag verrast worden, dan moet u zeker een bezoek brengen. Zij zijn namelijk een van de weinige festivals die hun programma niet bekend maakt.

Festival Strand - Utrecht

Gaan de oude plaatjes uit de jaren ’80 en ’90 nog steeds niet vervelen? Ga dan naar festival Strand in Utrecht van 26 t/m 28 augustus. Zij hebben 4 verschillende stages met o.a. optredens van Treintje Oosterhuis, Gerard Ekdom en Eric E.

Makkelijk reizen met een personenbus

De pret van een festival begint al bij de heenreis. Wilt u samen reizen, maar wel de vrijheid hebben om te gaan waarheen u wilt? Een personenbus kan daarbij de oplossing zijn.

Heeft u al eens ons aanbod personenbussen bekeken? U profiteert nu tijdelijk van de scherp geprijsde Ford Transit 6-zits vanaf €65 per dag. En vanaf 7 t/m 20 huurdagen ontvangt u ook nog eens ongelimiteerde kilometers.

Alle nieuwsberichten