Met Thalys en de e-Solex van Europcar kunt u deze zomer groener reizen!

Met Thalys en de e-Solex van Europcar kunt u deze zomer groener reizen!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 26 juni 2008

Vanaf 1 juli nodigen Thalys en Europcar reizigers met bestemming Parijs uit om hun reis naar het hartje van de stad voort te zetten op het zadel van een e-Solex (elektrische solex).
 

Vanaf Brussel neemt Thalys zijn reizigers in 1u22. mee naar Paris-Nord! In Parijs neemt Europcar het over: deze Europese marktleider op het gebied van autoverhuur voor korte duur en sinds 2005 partner van Thalys biedt reizigers van Thalys tegen een voordeelprijs e-Solexen te huur aan!

De formules die een reis met Thalys combineren met een e-Solex, vormen een originele en milieuvriendelijke reisoplossing.

“De reizigers maken zich steeds meer zorgen over de impact van hun vervoermiddelen op het milieu. Dankzij ons actieve partnerschap met Europcar, hebben wij het genoegen aan hun eisen te kunnen beantwoorden door hen een originele en vernieuwende oplossing aan te bieden”, benadrukt Jean-Michel Dancoisne, CEO van Thalys International.

Eric Ledroux, Algemeen Directeur van Europcar Frankrijk : « Europcar biedt zijn klanten reeds 10 jaar een milieubewust wagenpark aan dat bestaat uit voertuigen die voldoen aan de laatste milieunormen. De ontwikkeling van duurzaamheid op het gebied van transport is een heuse uitdaging voor ons. Wij zetten daarom partnerships op met de belangrijkste constructeurs en spelers uit de transportsector, zoals Thalys. Op die manier wensen we
beter te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. De e-Solex en zijn innoverende technologie dragen zorg voor het milieu en leunen perfect aan bij dit gedachtegoed en zullen bovendien alle Thalys-reizigers toelaten om hun reis in alle rust verder te zetten»

 

Vertrekken met de Thalys en aankomen met een e-Solex kan vanaf 1 juli!

Vanaf 1 juli 2008 is het mogelijk om een e-Solex te huren in het station Paris-Nord en bij andere kantoren in Parijs*. Reserveren is nu al mogelijk.
*eveneens beschikbaar in Marseille

Dankzij het e-Solex aanbod is het mogelijk heel eenvoudig om telefonisch of via Internet, tot 48 uur vóór vertrek van de Thalys, tegen korting een elektrische Solex te huren in Parijs.
In het kader van het e-Solex aanbod krijgen alle Thalys-passagiers 10% korting op de huurprijs en houders van de Cybelys-kaart zelfs 15%.

 

Duur van de huur
Thalys-reizigers
Thalys-reizigers met Bybelys-kaart
Standaardprijs
Halve dag
18 €
17 €
20€
Volledige dag
27 €
25.50 €
30 €

Informatie en reserveringen kan via microsite.europcar.com/thalys, www.thalys.com
en www.cybelys.com, of telefonisch op 02/348.92.12 onder vermelding van de code 41901114.
In Parijs kan de reiziger, in het bezit van zijn Thalys-vervoersbewijs (Thalys-tickets, Ticketless- en Cybelys-kaart), zijn e-Solex ophalen bij een kantoor van Europcar.

Zoom-in op de e-Solex, dit zeer trendy voertuig, dat niet één CO²-deeltje uitstoot.
De e-Solex is een nieuwe generatie brommer, die door de beroemde Italiaanse designer Pininfarina een modern design heeft gekregen. Uitgerust met een elektrische motor van 400 Watt, stoot hij geen enkel CO²-deeltje uit en kan hij geluidloos, reukloos en zonder te vervuilen een maximumsnelheid van 35km/u halen… De afneembare accu is zo ontworpen dat hij gemakkelijk kan worden opgeladen via een standaard stopcontact van 220V. Met een
opgeladen accu kan de solex op maximumsnelheid ongeveer anderhalf uur rijden. De e-Solex is zeer zuinig en kan ongeveer 1000 km afleggen voor slechts € 1 energieverbruik!

Thalys start met een nieuwe etappe van het ThalysConnect programma
Het aanbod van de e-Solex is een aanvulling op de mogelijkheden die Thalys biedt in het kader van “ThalysConnect”. Het ThalysConnect programma, waardoor reizen “van deur tot deur” steeds eenvoudiger wordt, biedt reeds de mogelijkheid tegen een voordeelprijs een auto te huren bij Europcar, bij de ThalysBar vervoersbewijzen te kopen voor het openbaar vervoer in Parijs en Brussel en de steden in Nederland waar de Thalys stopt, een Thalysticket
te kopen waar de prijs voor het openbaar vervoer in Aken bij is inbegrepen, een ticket te kopen dat geldig is voor een “Elk Belgisch Station” reis, de mogelijkheid voor reizigers in Comfort 1 om een taxi te reserveren vanuit de Thalys, en sinds kort het gebruik van de Navigo-kaart en binnenkort de Mobib-kaart voor een Ticketless-reis. Met het aanbod van de e-Solex innoveert Thalys de ThalysConnect service opnieuw.

Partnership tussen Thalys en Europcar ten dienste van de Thalys-reizigers
Door zijn reizigers de mogelijkheid te bieden een e-Solex te huren, versterkt Thalys een partnerschap dat al vanaf 2005 bestaat en gewaardeerd wordt door de reizigers.

Over Thalys
Tot op heden reisden al meer dan 65 miljoen mensen met Thalys naar Parijs, Brussel, Amsterdam en Keulen. Eind mei 2008 steeg de omzet van Thalys met 8%. Met de Ticketless service van Thalys is het zelfs mogelijk zonder geprint ticket te reizen! Tegen midden 2009 brengt Thalys u in 3u15 van Parijs naar Keulen en Amsterdam en in 1u47 van Brussel naar Keulen en in 1u46 van Brussel naar Amsterdam. Surf naar www.thalys.com voor onze aanbiedingen en die van onze partners en lees er het laatste nieuws over Thalys
of http://thalys.mobi, de site voor de mobinauten.
Thalys is een product van de NMBS, SNCF, DB AG en NS.
Thalys is lid van:
- Railteam (een samenwerking tussen de belangrijkste Europese spoorwegoperatoren aan hoge snelheid)
- CER (Community of European Railway and Infrastructure Companies) en UIC (International Union of Railways).

Over Europcar
Europcar, onderdeel van de investeringsmaatschappij Eurazeo, is Europees marktleider op het gebied van verhuur van personenauto’s en bestelwagens voor korte termijn. Europcar is aanwezig in 160 landen over de hele wereld en beantwoordt aan de mobiliteitsbehoeften van zijn klanten, zowel zakenlieden als toeristen, door heel Europa, Afrika, het Midden Oosten, Zuid-Amerika en de regio Azië-Stille Oceaan. Het bedrijf beschikt over een park van meer dan 241.000 voertuigen.


 

Alle nieuwsberichten