Met een Europcar huurauto naar het buitenland. Hoe werkt dat?

Met een Europcar huurauto naar het buitenland. Hoe werkt dat?

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 8 september 2015
De zomervakantie is in volle gang dus tijd om er met de auto op uit te trekken! U wilt naar het buitenland, maar hoe werkt dat precies bij Europcar? Naar welke landen is het toegestaan om met uw Nederlandse huurauto naar toe te rijden? Wat moet ik doen in geval van pech? Op al deze vragen geven wij antwoord!
Landen
Om onze service en kwaliteit te kunnen waarborgen is het toegestaan om naar de volgende landen te rijden met uw huurauto: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje (m.u.v. Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Voor deze landen heeft u geen internationaal rijbewijs nodig.

Wanneer u van plan bent om met uw huurauto naar één van deze landen te rijden dient u dit van te voren bij de desbetreffende vestiging aan te geven.

Pechhulp
Met Europcar komt u nooit voor verrassingen te staan. Wanneer u pech heeft met de huurauto gedurende de huurperiode buiten uw schuld om, dan zorgt Europcar ervoor dat de huurauto in Nederland kosteloos binnen 4 uur wordt gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk, dan biedt Europcar u kosteloos vervangend vervoer.

One way
Wilt u graag met uw gehuurde personenauto of personenbus, welke u in Nederland heeft gehuurd, retourneren bij een buitenlandse vestiging? Dat kan! Onze one way service is tegen betaling op aanvraag beschikbaar en u dient van te voren aan te geven waar u uw huurauto wenst in te leveren.

Voor meer informatie voor het huren van een auto waarmee u naar het buitenland wilt rijden, kunt u contact opnemen met ons call center via telefoonnummer 088 – 9005555.
Alle nieuwsberichten