Met de huuauto naar Italië!

Met de huuauto naar Italië!

088 - 9005555 Mail ons
maandag 1 augustus 2016

Heeft u zin in een avontuurlijke vakantie met de auto? Ga dan vooral een keer naar Italië. Italië is goed aan te rijden, is veelal een zon-zekere bestemming en beschikt over prachtige landschappen en highlights. Wij hebben onze favoriete streken voor u opgesomd.

De mooiste highlights van Italië

Toscane kennen we natuurlijk allemaal, maar wordt jaarlijks druk bezocht door vele toeristen. Umbrië is daarentegen minder bekend, maar kunt u het echt ultieme Italië-gevoel ervaren. De groene heuvels met wijn- en olijfgaarden, ommuurde stadjes en steile straatjes zijn kenmerkend voor deze streek.

De Noord-Italiaanse streek Piemonte staat vooral bekend om Lago Maggiore. Dit grote Alpenmeer ligt voor het grootste gedeelte aan Italiaanse kant met veel bezienswaardigheden. U kunt hier fantastisch wandelen in het Nationaal park Gran Paradiso. 

Ligurië is één van de kleinste streken en ligt in het noordwesten van Italië aan de kust. Ligurië is beter bekend als de Bloemenrivièra. De mooiste bezienswaardigheden in dit gebied zijn de Cinque Terre, Genua en schiereiland Portofino. Deze plekken zijn zeker de moeite waard om even met de auto te stoppen.

Verplichte spullen in de auto

Droomt  u ook al helemaal weg van een autovakantie door Italië? Voorgaand de reis moeten er wel nog wat dingen geregeld worden. U bent namelijk verplicht een aantal spullen in uw auto aanwezig te hebben zoals een gevarendriehoek en een veiligheidshesje.

Gaat u met een Europcar auto naar Italië? Dan is het zeker aan te raden een veiligheidskit aan te schaffen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en heeft u altijd de verplichte uitrusting bij u.

 

Alle nieuwsberichten