Met de huurauto naar het buitenland!

Met de huurauto naar het buitenland!

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 22 mei 2018

Voor veel Nederlanders ligt de zomervakantie weer in het verschiet en dat betekent dat veel mensen eropuit trekken.

Ga onbezorgd de weg op!

Een paar weekjes richting het zonnige zuiden of een paar dagen op wandelvakantie naar het Noorden, we trekken er met de auto op uit. Helaas ontstaat er soms verwarring over auto rijden in het buitenland, daarom geeft Europcar tips en adviezen zodat u veilig en onbezorgd op reis kunt.

Veilig reizen in uw huurauto

Voor u en uw gezin en/of vrienden is het belangrijk dat u met een betrouwbaar en veilig gevoel kunt reizen met uw huurauto. Daarom is het verstandig om voorbereid op vakantie te gaan met een veiligheidskit van Europcar. De veiligheidskit biedt u eerste hulp bij pech en bevat een gevarendriehoek, reflectievest en verbanddoos die voldoet aan de Europese norm (DIN13164). Deze 3 artikelen zijn in veel Europese landen verplicht en dus verstandig wanneer u onveilige of onaangename situaties wilt vermijden.
 

All-in huren bij Europcar met o.a. 24/7 gratis pechhulp in Europa

Wanneer u in Nederland een auto huurt bij Europcar, ontvangt u in Europa 24/7 pechhulp. Hierdoor staan wij altijd voor u klaar en zullen wij u opvangen in geval van nood, waar u ook bent.
Daarnaast zijn alle huurauto’s van Europcar WA verzekerd, wat betekent dat u beschermd bent tegen schade die derden aan uw huurauto veroorzaken. Bij het huren van een huurauto geldt standaard een Eigen Risico, deze kunt u eventueel verlagen door het betalen van premies.

Ga zorgeloos op vakantie met een navigatiesysteem/GPS

Misschien gaat u op vakantie naar een voor u volstrekt onbekende plaats. Erg leuk natuurlijk, maar grote kans dat u de wegen daar niet kent. In dat geval komt een navigatiesysteem van Europcar goed van pas. Deze kunt u apart bijboeken, maar vanaf de FDMR klasse (bijvoorbeeld: BMW 3-serie) is deze standaard bij uw huurauto inbegrepen. Hierdoor kunt u snel en met gemak door het buitenland reizen.
 

Met een huurauto van Europcar kunt u zorgeloos en comfortabel op vakantie! 

Alle nieuwsberichten