Met de auto naar een kerstmarkt in Nederland!

Met de auto naar een kerstmarkt in Nederland!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 15 december 2016
Zin in een kerst-uitje, maar wilt u daarvoor niet te lang in de auto zitten? In aanloop naar de feestdagen zijn er weer volop kerstmarkten te bezoeken. U hoeft daar tegenwoordig niet meer voor naar een buitenlandse kerstmarkt te rijden.

Er zijn genoeg van leuke Nederlandse kerstmarkten met een divers aanbod. Van sfeervolle kraampjes met lekkernijen tot een outdoor schaatsbaan. Kortom: pak de auto en bezoek één van de onderstaande kerstmarkten!

Grootste Nederlandse kerstmarkt in Dordrecht

De grootste kerstmarkt wordt dit jaar weer georganiseerd in Dordrecht. Met ruim 300 kraampjes is het bijna onmogelijk om niet te slagen! Daarnaast is het extra gezellig want er is overal in de binnenstad kerstmuziek te horen.

Drijvende kerstmarkt Leiden

Op de drijvende kerstmarkt in Leiden kunt u terecht voor een groot aantal winterse producten en een hapje en een drankje. Door de 70 sfeervolle chalets komt u gelijk in de kerststemming. Naast de kerstmarkt ligt een ijsbaan op het water van de nieuwe Rijn.

Gemeentegrot van Valkenburg

Valkenburg is op dit moment op-en-top in de kerststemming! Door heel de stad zijn er kerstmarkten te vinden. De meest bijzondere kerstmarkt vindt u in de Gemeentegrot. Het enorme gangenstelsel is versierd en gevuld met leuke kraampjes. Voor de markt betaalt u €7 entree

Christmasfair Kasteel de Haar in Haarzuilens (Vleuten)

Kasteel de Haar in Haarzuilens is by far de mooiste locatie waar dit jaar een kerstmarkt wordt georganiseerd. Bij de ruim 220 kraampjes kunt u terecht voor antiek, mode, kunst en natuurlijk diverse delicatessen. U betaalt per persoon €20 entree.

Kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht

Laat u verrassen door Magisch Maastricht. Dit jaarlijks terugkerend evenement op de Vrijthof biedt u niet alleen een kerstmarkt, maar ook een schaatsbaan, grand carrousel met Maastrichtse taferelen voor de allerkleinsten en een reuzenrad met prachtig uitzicht over Maastricht.

Alle nieuwsberichten