Met de auto naar een (buitenlandse) kerstmarkt!

Met de auto naar een (buitenlandse) kerstmarkt!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 14 december 2017
Het is weer hét moment van het jaar om een kerstmarkt te bezoeken! Maak er samen met uw gezin een gezellig dagje uit van en sla uw kerstcadeaus in op de gezelligste kerstmarkten in binnen- en buitenland. Wij hebben de 5 leukste buitenlandse kerstmarkten voor u geselecteerd.

9 verschillende kerstmarkten Keulen

In het centrum van Keulen kunt u aankomend weekend genieten van 9 verschillende kerstmarkten. Het aanbod varieert van een traditionele kerstmarkt met kersthutten tot een kerstmarkt in een stadstuin met winterse lekkernijen.

Kerstmarkt Antwerpen

Door de duizenden lichtjes, kerstbomen en 4 verschillende kerstmarkten komt u direct in de kerstsfeer. In Antwerpen kunt u terecht voor een kerstbeurs, een Noorse kerstmarkt, een kerstmarkt met glühwein en snacks op een schip en een traditionele kerstmarkt in het centrum.

Kerstmarkt Oberhausen

In Europa’s grootste shoppingscenter wordt ook dit jaar de jaarlijkse kerstmarkt in Oberhausen georganiseerd. In 1.45 uur rijden vanaf Utrecht bevindt u zich al in het centrum van Oberhausen. Met ongeveer 150 houten hutten is dit de grootste kerstmarkt in het Ruhrgebied.

Wanneer u van iets minder commercieel houdt kunt u ook naar de kerstmarkt op de oude markt in Oberhausen. Hier vindt u een echte traditionele kerstmarkt.

Grootste kerstmarkt van Nederland in Dordrecht

Elk jaar tovert Dordrecht weer haar binnenstad om tot een winterwonderland. Oude monumentale panden worden het decor van de grootste en sfeervolste kerstmarkt van Nederland. Je kunt hier van alles vinden: van kramen tot muziek en theater. Dordrecht ligt vlakbij Rotterdam en prima met de auto te bereiken.

Met de huurauto naar en kerstmarkt

Heeft u nog vervoer nodig om van van deze kerstmarkten te bezoeken? Neem dan is een kijkje in ons wagenpark en vind uw geschikte huurauto! Deze winter zijn alle huurauto’s  inclusief 24/7 gratis pechhulp,  een gratis inzittendenverzekering en u kunt uw auto weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.

Alle nieuwsberichten