Leuke paasuitjes!

Leuke paasuitjes!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 24 maart 2016

Er staat weer een lang paasweekend voor de deur! Traditiegetrouw gaan veel mensen op familiebezoek, naar een paasbrunch of lekker met het gezin erop uit!

Weet u al wat u gaat doen? Wij hebben de leukste ideeën voor u op een rijtje gezet!

Kinderactiviteiten

Heeft u zin om een leuke dagtrip te maken met uw kind(eren)? Door heel het land worden er genoeg leuke activiteiten georganiseerd: eieren schilderen, een speurtocht of paaseieren zoeken.

Wandeling maken

 Wilt u met Pasen een wandeling maken, fietsen of lekker uitwaaien? Nederland kent maar liefst 355 natuurgebieden, dus keuze genoeg!

De Hoge Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug zijn de bekendere natuurgebieden van Nederland en zeker een bezoek waard.  In deze natuur- en bosrijke gebieden kunt u heerlijk wandelen.

Voor de vogelliefhebbers zijn de Maasduinen en Oostvaardersplassen zeker een aanrader.

Wilt u liever een mooie wandeling maken? Dan is Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Nationaal Park De Groote Peel een mooi gevarieerd gebied!

Meubel- en woonboulevard

Deze klassieker mag uiteraard niet in de lijst ontbreken: het bezoeken van een meubel- en/of woonboulevard op 2e paasdag.

De laatste jaren zijn steeds meer winkels met Pasen geopend. Begrijpelijk, want Nederlanders blijven een bezoek aan de woonboulevard gezellig vinden. 

 

Alle nieuwsberichten