Lancering gebruiksvriendelijke website voor autohuur

Lancering gebruiksvriendelijke website voor autohuur

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 29 januari 2010
Vandaag is de lancering van de meest gebruiksvriendelijke autoverhuur website in Nederland; europcar.nl. Op deze website kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten en potentieel terecht voor informatie over autohuur en om direct online te reserveren.

Informatievoorziening
Europcar Autoverhuur hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden heeft Europcar haar website compleet vernieuwd. Of het nu gaat om informatie over het wagenpark, aanbiedingen of aanvullende producten en diensten alles is op een logische manier terug te vinden op de website europcar.nl.

Online reserveren
Om het gebruiksgemak nog verder te verhogen heeft Europcar haar digitale reserveringssysteem voor particuliere klanten geoptimaliseerd. Naast autohuur kunnen klanten bijvoorbeeld ook accessoires en verzekeringen direct online bij de gewenste huurauto reserveren. Daarnaast toont het reserveringssysteem direct een offerte wanneer de gewenste auto, locatie, accessoires en verzekeringen wordt geselecteerd.
Ook zakelijke klanten kunnen online reserveren met klantspecifieke inloggegevens. In een speciale klantomgeving kunnen zij naast online reserveren ook facturen en managementinformatie bekijken.

Kijk zelf en ervaar het gemak van de website ten opzichte van andere aanbieders. De eerste bezoekers kunnen t/m 28 februari 2010 meedoen aan een ludieke introductieactie en maken kans op een weekend of midweek weg in een vakantiepark in Limburg compleet verzorgd met autohuur.

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International, de grootste autoverhuurder van Europa. Europcar heeft 46 eigen vestigingen in Nederland. Europcar verhuurt personen-, bestel- en vrachtauto’s aan consumenten en bedrijven. Europcar is trotse bezitter van de BOVAG 5-sterren kwalificatie. Daarnaast is Europcar in 2009 door World Travel Awards opnieuw uitgeroepen tot beste autoverhuurbedrijf ter wereld. De World Travel awards zijn de 'Oscars' voor de reisindustrie. Met 187.000 professionals is er gestemd.

 
Contactgegevens
Europcar Autoverhuur B.V.                                           
Claudia de Jong (Marketing Manager)                
Tel.: 070 – 3811800
Alle nieuwsberichten