Indoor activiteiten met Koningsdag!

Indoor activiteiten met Koningsdag!

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 26 april 2016

Nederland kleurt morgen traditiegetrouw weer oranje, vooral in Zwolle waar het Koningspaar op bezoek komt. Door de rest van het land worden er ook oer-Hollandse vlooienmarkten en braderieën georganiseerd.

Het belooft dit jaar een natte, koude Koningsdag te worden. Misschien is het bezoeken van de plaatselijk rommelmarkt dit jaar minder aangenaam...

De 5 leukste indoor Koningsdag-uitjes

Gelukkig zijn er in Nederland genoeg indoor activiteiten te doen! Zo heeft u toch de gezelligheid van Koningsdag, maar wel lekker droog. Wij hebben de 5 leukste indoor Koningsdag-uitjes voor u geselecteerd.

De kindervrijmarkt in de IJ-hallen

Wilt u naar de vlooienmarkt, maar niet in de regen lopen? Ga dan naar de overdekte  IJ-hallen in Amsterdam noord. Tijdens Koningsdag kunt u langs de grootste kindervrijmarkt van Amsterdam struinen. En de entree is nog gratis ook!

Blijf lekker warm in het overdekte Tikibad in Wassenaar

In het tropisch zwemparadijs van Duinrell is het nooit koud! Het Tikibad heeft 11 unieke glijbanen voor jong en oud! Pak de auto en rijd met uw gezin naar het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux.

Indoorpretpark Kidzcity in Utrecht

Heeft u kinderen van 12 jaar of jonger? Ga met Koningsdag  naar het grootste indoor attractiepark van de Randstad. Hier vindt u leuke en spannende attracties voor zowel kinderen als ouders!

Familiepretpark Dippiedo in Best

Gooi het deze Koningsdag eens over een andere boeg en ga naar Dippiedo in Best! Dit familiepretpark heeft zowel een binnen- als buitenhaven. Voor de allerkleinste is er een softplay speelhoek en kinderen t/m 13 jaar kunnen in de botsauto’s.

Indoor-Kermis Preston Palace in Almelo

Is de Koningsdag-kermis bij u ook jaarlijkse traditie geworden? Misschien dat dit jaar een overdekte kermis een beter idee is! In Preston Palace  kunt u tijdens Koningsdag van 14:00 – 18:00 uur naar de indoor-kermis.

Een auto voor een kortere periode huren

Wilt u iets leuks doen op Koningsdag en u zoekt nog vervoer? Wij hebben een divers aanbod aan personenauto's. Dus of u met een grote groep vrienden weg gaat of met het gezin, wij hebben de geschikte auto voor uw trip!

Alle nieuwsberichten