Ik ga op wintersport met de auto en neem mee..

Ik ga op wintersport met de auto en neem mee..

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 29 januari 2016

Het wintersportseizoen is alweer in volle gang! Sinds enkele weken zit het winterse weer ook mee en zijn de meeste Europese skigebieden voorzien van een dik pak sneeuw! Bent u al bezig met de voorbereidingen voor de wintersportvakantie?

Goedkoop met een huurauto naar uw wintersportbestemming 

Wintersport is geen goedkope vakantie, maar door een auto te huren kunt u voordeliger uit zijn. Daarnaast is het ook de meest voor de hand liggende manier van reizen. Het biedt u vrijheid en het is eigenlijk ook een hele gezellige manier van op vakantie gaan.

Checklijst voor de wintersport

Uw organisatorische vaardigheden worden alleen wel flink op de proef gesteld met een wintersportvakantie. Naast alle benodigde materialen, kleding, entertainment voor kinderen onderweg en belegde broodjes moet u ook alle verplichte spullen voor in auto niet vergeten. Wij hebben de belangrijkste dingen voor u op een rijtje gezet:

☐ Rijbewijs
☐ Groene kaart
☐ Autopapieren
☐ Verzekeringspapieren
☐ Europees schadeformulier
☐ Eventuele vignetten
☐ Gevarendriehoek (of een Europcar veiligheidskit)
☐ Gehele hesjes (of een Europcar veiligheidskit)
☐ EHBO-set (of een Europcar veiligheidskit)
☐ Brandblusser
☐ Deken
☐ Parkeerschijf
☐ Zaklamp

Huur een ruime huurauto voor de wintersport

Wanneer de hele checklijst is afgewerkt komt het volgende probleem: het moet ook allemaal ook nog in de auto passen! Niets is fijner om de auto ingepakt te hebben en tijdens de reis nog enigszins bewegingsvrijheid te hebben. Het huren van een (grotere) auto kan hierbij de oplossing zijn! Neem eens een kijkje in het wagenpark van Europcar en misschien  rijdt u wel in een comfortabele, ruime huurauto naar uw wintersportbestemming!

Verkeerregels in het buitenland

Of u nu naar Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk gaat overal gelden er weer (net wat) andere verkeersregels. Zorg ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de regels omtrent winterbanden, maximale snelheid en de verplichte spullen die in uw auto aanwezig moeten zijn.

Alle nieuwsberichten