Handige, gratis apps voor tijdens de vakantie!

Handige, gratis apps voor tijdens de vakantie!

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 12 augustus 2016

Kunt u zich een vakantie voorstellen zonder smartphone? Of u nu een verre reis gaat maken naar Amerika of met de auto op vakantie gaat, het is altijd fijn om in contact te blijven met familie, vrienden en de rest van de wereld.  

Buiten whatsapp, spelletjesapps en nu.nl zijn er ook handige reisapps die uw vakantie nóg leuker kunnen maken.

#1 Here

Ben u vaak de weg kwijt in het buitenland? Met ‘Here’ kunt u gratis wegenkaarten downloaden van uw vakantieland. Deze navigatieapp is gratis beschikbaar voor zowel iOS als Android.

#2 Is dit OK?

Heeft u flink geshopt tijdens uw vakantie? Controleer met de ‘Is dit OK’ app wat u wel en niet mag meenemen vanuit uw vakantieland. Met deze gratis app heeft u ook beschikking tot de bagage zelfscanner en de omrekentabel voor valuta.

#3 TripAdvisor

Gaat u op de bonnefooi op vakantie? Dan zijn betrouwbare reviews voor onderweg heel handig! In de app van TripAdvisor vindt u talloze beoordelingen van hotels, restaurants en toeristische attracties over de hele wereld.

#4 Wifi finder

Verslaafd aan uw telefoon én internet? Dan is de Wifi finder app geen overbodige luxe. Download voorafgaand uw vakantie de database van openbare netwerken en zit nooit meer zonder internet. Deze app is gratis en makkelijk offline te gebruiken.

#5 Google Translate

Gedag zeggen in het Spaans of Frans lukt nog wel, maar daarna  houdt het voor de meeste mensen wel op. De Google Translate app helpt u met alle vertalingen uit de brand! De app is beschikbaar voor iOS en Android en nog gratis ook!

Alle nieuwsberichten