Grootste tuincentra van Nederland

Grootste tuincentra van Nederland

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 8 maart 2018
Maart is de start van het tuinseizoen. Is uw tuin al lente-klaar?
 
Voordat uw tuin er bloeiend bij staat moet er meestal nog wat werk verricht worden: bollen planten, onkruid wieden, het gazon bemesten of tuinmeubels schoonmaken.  Een bezoek aan een tuincentrum is daarom geen overbodige luxe.

Groot, groter, grootste tuincentra 

Wordt dit jaar uw tuin grondig onder handen genomen? Dan is het wel zo prettig om naar een tuincentrum te gaan met een breed assortiment. Wij hebben de grootste tuincentra voor u geselecteerd:
 
Tuincentrum het Oosten – Aalsmeer
Met meer dan 80.000 m2 is Tuincentrum het Oosten het grootste tuincentrum van Nederland. Naast alle benodigdheden voor in de tuin kunt u hier ook terecht voor sfeerartikelen.
 
Tuincentrum Eurofleur – Leusden
Tuincentrum Eurofleur is de grootste van Midden-Nederland. Zij beschikken over een groot scala aan o.a. bloemen, planten, tuinaccessoires en tuinverlichting.
 
Tuincentrum Oosterik – Denekamp
Tuincentrum Oosterik biedt u een omvangrijk assortiment met meer dan 50.000 m2 tuin- en wooninspiratie.
 
De Florahoek – Hardegarijp
Op 6km afstand van Leeuwarden ligt het grootste tuincentrum van het noorden: De Florahoek. Zij verkopen alles op het gebied van tuin en interieur.
 
Hornbach – Breda
De grootste Hornbach van Nederland is gevestigd in Breda. Met een verkoopoppervlakte van 23.000 m3 vind u hier alles voor de tuin en overige klussen.  
 
Intratuin – Halsteren
Bij de Intratuin in Halsteren kunt u zowel uw tuin als uw huis verzien van groen. Dit is de grootste Intratuin vestiging van Nederland.
 
Tuincentrum Leurs – Venlo
Tuincentrum Leurs in Venlo heeft een uitgebreide keuze aan tuinmeubels, barbecues, tuin- en kamerplanten, woonaccessoires en nog veel meer.

Bestelbus huren voor uw nieuwe aankopen? 

Koopt u ook altijd meer dan u vooraf had gedacht? Neem dan geen risico en huur een bestelbusje. Zo kunt u altijd uw nieuwe aankopen direct mee naar huis nemen.
 
Profiteer van onze voordelige bestelactie en ontvang tot 20% korting op ons gehele bestelauto assortiment!
Alle nieuwsberichten