Ga goed verzekerd de weg op!

Ga goed verzekerd de weg op!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 7 april 2016
Wanneer uw auto goed verzekerd is zit u toch een stuk rustiger achter het stuur. Maar hoe werkt dat precies met een huurauto? Welke verzekeringen zitten er bij de prijs inbegrepen? En wat houden deze verzekeringen in? Wij helpen u goed verzekerd de weg op!

WA-verzekering

Wanneer u een auto bij Europcar huurt is deze altijd WA-verzekerd. U betaald hier dus niets extra’s voor. Alle schade die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt, wordt via deze verzekering afgehandeld.

Gratis inzittendenverzekering bij Europcar

Een inzittendenverzekering is een verzekering die u als aanvulling op de WA-verzekering kunt afsluiten. Deze verzekering ontvangt u bij ons tijdelijk gratis bij uw huurauto. Bij een ongeval bent u met een inzittendenverzekering verzekerd voor schade aan de bestuurder, schade aan passagiers en schade aan spullen in de auto.

Verlagen van het Eigen Risico

Als u een auto bij ons huurt geldt er een standaard Eigen Risico. Het Eigen Risico betekent dat de huurder tot een bepaald bedrag aansprakelijk is voor schade of diefstal van de auto. De hoogte van het Eigen Risico is afhankelijk van uw leeftijd en de gekozen categorie.

Tijdens het online reserveren van uw auto bieden wij u de mogelijkheid het Eigen Risico te verlagen d.m.v. een premie. De hoogte van de premie is afhankelijk van de huurlengte, type auto en de leeftijd van de hoofdbestuurder. Het verlaagde Eigen Risico is vervolgens terug te vinden in stap 2 en 3 van het online reserveringsproces.

Bekijk hier alle voorwaarden van het Eigen Risico >

Klik hier voor meer informatie over alle (aanvullende) verzekeringen van Europcar >

Alle nieuwsberichten