Europcar beste autoverhuurbedrijf ter wereld

Europcar beste autoverhuurbedrijf ter wereld

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 27 november 2009

PERSBERICHT

Europcar’s krachtsinspanning om mobiliteit en klanttevredenheid te verbeteren is beloond op de Word Travel Awards.

Europcar is benoemd tot werelds beste autoverhuurbedrijf op de World Travel Awards show 2009 in Londen. Deze prijs volgt op de prijs die Europcar op 17 oktober jl. heeft gewonnen in Portugal voor beste autoverhuurder van Europa. De World Travel Awards zijn de “Oscars” voor de reisindustrie. 187.000 branche professionals hebben gestemd voor het beste autoverhuurbedrijf ter wereld.

Trots op World Travel Awards

Deze twee belangrijke prijzen vanuit de reisbranche geven niet alleen het professionalisme van Europcar weer, maar ook de klanttevredenheid. Europcar versterkt hiermee de positie als Europa’s nummer één autoverhuurder.
Jehan de Thé, Global Marketing Director van Europcar International, die de prijs in ontvangst nam in Londen zegt: “Wij zijn zeer trots op het winnen van deze twee prijzen. Ze vertegenwoordigen onze betrokkenheid om op het hoogste niveau service te leveren – een waarde die gedeeld wordt door heel ons netwerk, zoals aangetoond met de prijzen die door Europcar gewonnen zijn in Europa, Afrika, het Midden Oosten en Centraal Amerika.”

Europcar luistert naar haar klanten

Europcar is sterk klantgericht en streeft ernaar zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen van de klant. Zodoende heeft het bedrijf besloten de mobiliteitsbehoefte van haar klanten in kaart te brengen aan de hand van een pan-Europees onderzoek: het Europcar Mobility Observatory. Dit onderzoek heeft Europcar inzicht gegeven in het beter begrijpen en kunnen voorspellen van de huurgewoonten van de bestuurder in Europa, wat leidt tot het beter kunnen ontplooien van aanbiedingen die aansluiten bij de wensen van de klant.

Europcar heeft gewerkt aan vooruitgang en innovatie en is samenwerkingsverbanden aangegaan met andere grote spelers in de reisbranche, om haar klanten een nog groter en meer toegankelijk dienstenpakket te kunnen bieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de samenwerkingsverbanden met easyJet, Swiss en ACCOR.

Over Europcar International

Europcar International is onderdeel van de Franse investeringsmaatschappij Eurazeo en is Europees leider in de verhuur van personenauto’s en licht bestel- en vrachtvervoer. Met een vloot van meer dan 225.000 voertuigen biedt Europcar zijn diensten aan klanten (bedrijven en particulieren) in meer dan 160 landen.

Over Europcar Autoverhuur B.V.

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International, de grootste autoverhuurder van Europa. Europcar heeft 46 eigen vestigingen in Nederland. Europcar verhuurt personen-, bestel- en vrachtauto’s aan consumenten en bedrijven. Europcar is trotse bezitter van de BOVAG 5-sterren kwalificatie.

Contactgegevens
Europcar Autoverhuur B.V.
Claudia de Jong (Marketing Manager)
Tel.: 070 – 3811800
c.dejong@europcar.nl
www.europcar.nl

Voor meer informatie: http://www.worldtravelawards.com

Alle nieuwsberichten