Europcar verzorgt auto's voor ASN Groep

Europcar verzorgt auto's voor ASN Groep

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 23 juni 2010

Europcar levert 30 Fiat 500’s aan ASN Groep die de komende twee jaar zullen worden ingezet als vervangend vervoer auto’s voor klanten van ASN.

 

ASN en Europcar werken al sinds 2000 intensief samen. Europcar is een belangrijke partner voor het invullen van de vervangend vervoer behoefte van ASN. Daarnaast speelt ASN een grote rol voor Europcar op het gebied van schadeherstel van huurauto’s.

 

Algemeen Directeur Mark Dijkstra van Europcar geeft aan; ‘De samenwerking met ASN is belangrijk voor ons. Wij leveren huurauto’s voor ASN klanten die tijdelijk vervangend vervoer nodig hebben en ASN herstelt schades aan huurauto’s die door onze klanten zijn gemaakt. ASN doet dit kwalitatief uitstekend en snel, dit is voor ons erg belangrijk zodat een huurauto ook weer snel terug kan in de verhuurvloot.

 

Directeur Peter Lammerts geeft aan; ‘Wij werken graag met Europcar samen. Europcar biedt een zeer goede service en komt haar afspraken na. Dit verlangen wij ook van een leverancier met wie we snel moeten kunnen schakelen wanneer er auto’s nodig zijn. Alleen zo kunnen we een goede service bieden aan onze klanten. Daarnaast leveren wij natuurlijk graag goed werk af voor Europcar door het herstellen van schades’.

 

Eind april 2010 zijn de eerste 12 Fiat 500’s afgeleverd aan ASN en gisteren zijn de laatste achttien auto’s geleverd.

 

Over ASN Groep

ASN Groep is een professionele franchiseformule in autoschadeherstel, die bestaat uit 57 schadeherstelvestigingen in Nederland, 12 schadeherstelvestigingen in België en jaarlijks nog groeit in beide landen. ASN focust zich op personenauto’s en lichte bedrijfswagens tot 3500 kg. Elke schade wordt gerepareerd met de beste kwaliteit, hoogste zorgvuldigheid en de nieuwste technieken. ASN Groep wordt bestuurd vanuit de centrale organisatie in Amsterdam voor Nederland en vanuit Lier voor België. De vestigingen zorgen voor een landelijke dekking, die is afgestemd op het schadeaanbod.


Over Europcar Autoverhuur B.V.

Europcar Autoverhuur B.V. voert in Nederland de autoverhuurlabels Europcar, National, Alamo, SterVerhuur en GoforGreen. In het GoforGreen label zijn uitsluitend de meest milieuvriendelijke auto's opgenomen in combinatie met een lagere fiscale bijtelling.

Europcar Autoverhuur B.V. is onderdeel van Spuigroep B.V. Spuigroep is naast autoverhuur ook actief in leasing, vastgoed, tankstations en wasstraten.

Alle nieuwsberichten