Europcar Autoverhuur sponsort Like2Run evenementen

Europcar Autoverhuur sponsort Like2Run evenementen

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 7 juli 2010
Op 29 juni jl. hebben Europcar en Rotterdam Marathon B.V., Sport Marketing Consultancy B.V. en Pre-Marathon Events B.V. opnieuw een samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze partijen werken al sinds 1984 intensief samen en wegens succes hebben beide partijen besloten deze samenwerking te verlengen.
 
Europcar is een belangrijke partner voor het invullen van de vervoerbehoefte tijdens de evenementen approved by Like2Run zoals de ABN AMRO Marathon Rotterdam, ABN AMRO CPC Loop Den Haag, adidas Ladiesrun en de Bruggenloop Rotterdam. Er worden bijvoorbeeld personenauto’s ingezet die dienen als klokkenwagens voor het parcours, personenbussen voor uitvallers en bestelauto’s voor transport en het uitzetten van het parcours. Als tegenwaarde ontvangt Europcar exposure op deze evenementen voor lopers en bezoekers.
 
Algemeen Directeur Mark Dijkstra van Europcar geeft aan; ‘’Europcar hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We streven zowel naar winst als naar positieve effecten voor het milieu en de mensen binnen en buiten de onderneming. Wij voorzien voor, tijdens en na de Like2Run evenementen in mobiliteit en daarvoor kunnen wij onze naamsbekendheid verhogen bij zowel nationale als internationale lopers en bezoekers. Op deze manier creëren we een mooie win-win situatie voor beide partijen. Wij zijn trots mobiliteitspartner te zijn van de ABN AMRO Marathon Rotterdam, ABN AMRO CPC Loop Den Haag, adidas Ladiesrun en de Bruggenloop Rotterdam.’’
 
Directeur van bovengenoemde evenementen, Mario Kadiks geeft aan; ‘’Wij werken graag met Europcar samen. Europcar heeft een breed scala aan personen- en bestelauto’s welke aansluit op onze behoefte voor, tijdens en na de evenementen die wij gedurende ieder jaar organiseren in Rotterdam en Den Haag. Daarnaast zijn ze zeer flexibel in levering en bieden ze een goede service.’’

 

 

Over Like2Run

 

Onder het paraplumerk Like2Run dragen de organisaties Rotterdam Marathon B.V, Pre-Marathon Events B.V. en Sport Marketing Consultancy B.V. dezelfde filosofie uit die ervoor zorgt dat 15 nationale en internationale loopbelevenissen met elkaar verbonden zijn door een gegarandeerd hoogwaardig kwaliteitsniveau. Elke loopbelevenis die op basis van de Like2Run filosofie tot stand is gekomen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van professionele evenementenorganisatie.

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur B.V. voert in Nederland de autoverhuurlabels Europcar, National, Alamo, SterVerhuur en GoforGreen. In het GoforGreen label zijn uitsluitend de meest milieuvriendelijke auto's opgenomen in combinatie met een lagere fiscale bijtelling.
Europcar Autoverhuur B.V. is onderdeel van Spuigroep B.V. Spuigroep is naast autoverhuur ook actief in leasing, vastgoed, tankstations en wasstraten.

 

Alle nieuwsberichten