- Persbericht - Europcar Nederland maakt zich sterk voor de mooie natuur

- Persbericht - Europcar Nederland maakt zich sterk voor de mooie natuur

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 21 juni 2017

Autoverhuurder partner van Natuurmonumenten

Den Haag, woensdag 21 juni 2017 – Autoverhuurbedrijf Europcar vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van de prachtige natuur in Nederland. Om hier een steentje aan bij te dragen onderneemt het bedrijf verschillende initiatieven. Zo heeft een deel van het assortiment huurauto’s een GoForGreen label, wat staat voor energiezuinige auto’s. Ook geeft Europcar actief steun aan Natuurmonumenten.  

Afgelopen zaterdag organiseerde Natuurmonumenten de Midzomernachtloop. 5.000 natuurliefhebbers maakten een nachtelijke wandeling in 25 natuurgebieden in het hele land. Europcar is als partner verbonden aan Natuurmonumenten. 

Mooie natuurgebieden ontdekken met Europcar

Europcar wil iedereen de mogelijkheid geven om de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken, liefst op een zo originele manier, zoals de Midzomernachtloop. “Nederland heeft zoveel prachtige natuurgebieden. Wij maken het graag mogelijk dat mensen deze gebieden bereiken en ontdekken. Natuurmonumenten zet zich hier geweldig voor in. Onder ander door de Midzomernachtloop. Graag dragen wij ons steentje bij aan de activiteiten van Natuurmonumenten”, zegt Martijn Hanekroot, algemeen directeur van Europcar Nederland. Om nog meer mensen te inspireren de natuur te ontdekken, organiseert Natuurmonumenten dit najaar een reeks klassieke concerten, die verspreid over het land in de natuur worden gegeven (klik hier voor meer informatie). Ook dit initiatief draagt Europcar een warm hart toe.

Europcar en Natuurmonumenten

De samenwerking tussen Europcar en Natuurmonumenten dateert uit 2009. Sinds de start van de samenwerking zijn al vele projecten gerealiseerd. Dankzij de financiële steun van Europcar kan de natuurbeschermingsorganisatie zich nog beter inzetten om de Nederlandse natuur te behouden. De komende tijd ondersteunt Europcar Natuurmonumenten bij het realiseren van extra voorzieningen rondom Hoeve Wielrevelt.

Over Europcar Nederland

Europcar is een franchisenemer van Europcar International en is één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in meer dan 140 landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten, zowel zakelijk als particulier. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met 36 vestigingen, en een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtwagens. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoForGreen label aan waaronder uitsluitend energiezuinige auto’s vallen.

- Einde persbericht -

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor persvragen en/ of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
 
Winkelman en Van Hessen
Boris Wielers
070 - 416 16 16
 
Europcar Nederland
Wietske Aaftink
070 - 38 12 749
Alle nieuwsberichten