Autoverhuurbedrijf Europcar introduceert elektrische scooterverhuur

Autoverhuurbedrijf Europcar introduceert elektrische scooterverhuur

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 30 juni 2010

Vanaf 30 juni 2010 verhuurt Europcar met trots elektrische scooters op vestiging Amsterdam Centrum (Overtoom). Dit is een verbreding van het dienstenpakket en sluit aan op het MVO beleid van Europcar.

‘Uit onderzoek is gebleken dat zowel zakelijke als particuliere huurders interesse hebben in het huren van scooters in Amsterdam’, aldus Commercieel Manager, Esther van Koot. ‘In de binnenstad van Amsterdam is het lastig met een auto te rijden en een scooter is dan een goed alternatief’. ‘Op gebied van Maatschappelijk verantwoord ondernemen vonden wij het belangrijk wel te kijken naar een milieuvriendelijke scooter en zijn we uitgekomen op een elektrische variant’.

Op dit moment zijn de e-scooters uitsluitend nog op de Europcar vestiging Amsterdam Centrum te reserveren, maar indien de klant het wenst zal deze dienstverlening verder worden uitgebreid naar andere locaties.

De e-scooters zijn uitgerust met een extra slot en voor degene die het wenst is ook een helm beschikbaar. Aangezien het snorscooters betreft (max. 25 kilometer per uur) is helmgebruik echter niet verplicht.

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur B.V. voert in Nederland de autoverhuurlabels Europcar, National, Alamo, SterVerhuur en GoforGreen. In het GoforGreen label zijn uitsluitend de meest milieuvriendelijke auto's opgenomen in combinatie met een lagere fiscale bijtelling.
Europcar Autoverhuur B.V. is onderdeel van Spuigroep B.V. Spuigroep is naast autoverhuur ook actief in leasing, vastgoed, tankstations en wasstraten.

Alle nieuwsberichten