Europcar goed vertegenwoordigd op de NN CPC Loop

Europcar goed vertegenwoordigd op de NN CPC Loop

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 14 maart 2017
Afgelopen zondag vond de 43ste NN CPC loop in Den Haag plaats. Op het zonovergoten Malieveld verzamelde in de loop van de dag 10 duizenden lopers voor de start van de 1km, 2,5km, 5km, 10km en de 21km.

Ook Europcar was tijdens dit fantastische hardloopevenement aanwezig. Wij zijn al jarenlang trouwe sponsor van diverse hardloopwedstrijden in Nederland waaronder de NN CPC Loop. Tijdens deze wedstrijden worden onze bestel- en verhuisbussen ingezet.

3 business teams van Europcar

Dit jaar waren wij niet alleen present als sponsor, maar liepen er ook 3 Europcar business teams mee! Wij waren met een team vertegenwoordigd op de 5 km, 10 km en de 21 km. Alle Europcar lopers hebben de wedstrijd succesvol volbracht!

Wij zijn niet alleen trots op onze eigen business teams, maar op alle CPC lopers. Daarom verloten wij onder alle deelnemers van de NN CPC loop een hardlooppakket t.w.v. €250. Het pakket bevat startbewijzen voor 3 andere, door Europcar gesponsorde loopevents zoals de Rotterdam Marathon, de Ladiesrun en de Bruggeloop én een bon van Runnersworld t.w.v. €150.

City pier City loop in Den Haag

De langste afstand van de CPC is de halve marathon van 21 kilometer. Het parcours loopt door de binnenstad van Den Haag naar boulevard van Scheveningen en weer terug. Tijdens dit familie-evenement staan er jaarlijks duizenden toeschouwers om de lopers aan te moedigen.

Alle nieuwsberichten