Europcar bestelt 500 elektrische auto's

Europcar bestelt 500 elektrische auto's

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 4 maart 2010

Autoverhuurder Europcar heeft een bestelling van 500 elektrische auto’s geplaatst bij het Franse automerk Renault. Renault zal de auto’s vanaf het derde kwartaal van 2011 leveren in de grootste Europese steden waar Europcar gevestigd is.

Op 16 september 2009 tekenden beide partijen op de autosalon van Frankfurt al een partnerovereenkomst voor elektrische auto's. 'Vanaf 2011 wil Europcar de consumenten in de Europese verhuurmarkt Renaults nieuwe Zero Emission-gamma aanbieden. Dit gebeurt via de verhuurlocaties in de grootste steden van Europa, aldus een woordvoeder van Europcar International.

Over Renault
In het kader van zijn Zero Emission-project gaat Renault in 2011 drie elektrische auto's op de markt brengen en een vierde in 2012. Renault en zijn partner Nissan hebben zich tot doel gesteld wereldleider te worden in emissieloze auto's.

Uiteraard houden wij u als zakelijke klant van Europcar op de hoogte van de verdere ontwikkelingen op gebied van elektrisch rijden en geven wij u ruim van tevoren aan wanneer u bij ons elektrisch vervoer kunt inhuren.

Alle nieuwsberichten