Europcar Autoverhuur neemt LSL autoverhuur over van LIAM

Europcar Autoverhuur neemt LSL autoverhuur over van LIAM

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 23 oktober 2008

Europcar Autoverhuur B.V. heeft per 13 oktober jl. de activiteiten van LSL autoverhuur van B.V. L.I.A.M. overgenomen.


De verhuurvloot van LIAM is ondergebracht onder het label SterVerhuur, verhuurder van Smart en Mercedes-Benz personen- en bedrijfsauto’s. Door de overname wordt de positie van SterVerhuur in Noord- en Zuid-Holland aanzienlijk versterkt. In Leiden is een SterVerhuur vestiging geopend en klanten van LIAM kunnen op alle LIAM vestigingen terecht om voertuigen te huren. Door de overname is LIAM in staat zich meer op de kernactiviteiten te richten. Autoverhuur is een belangrijk onderdeel van after-sales bij dealerbedrijven en door deze samenwerking zal LIAM haar klanten nog beter kunnen bedienen.

Over SterVerhuur
SterVerhuur is dé specialist in het verhuren van Mercedes-Benz personen- en bedrijfsauto's. De Mercedes Benz vloot verkeert altijd in top conditie. Met een gevarieerd aanbod van jonge Mercedes-Benz personen-, bestelauto’s en trucks en 12 vestigingen verspreid over heel Nederland is het bedrijf één van de sterkste spelers in de markt op het gebied van bedrijfsautoverhuur. Alle SterVerhuur vestigingen zijn gevestigd bij een officiële Mercedes-Benz dealer. SterVerhuur beschikt als één van de weinige landelijke autoverhuurders over de BOVAG 5-sterren kwalificatie.

Over LIAM
In het hart van de Randstad is B.V. L.I.A.M., als officieel Mercedes-Benz dealerbedrijf voor personen- en bedrijfswagens, al vele jaren actief en een vooraanstaande onderneming. Niet in het minst door de strategische ligging in het centrum van bedrijvig Nederland. LIAM heeft in totaal 7 vestigingen te weten in Leiden, Roelofarendsveen, Rijnsburg, Lisse, Haarlem, Amsterdam en Alphen a/d Rijn.

Alle nieuwsberichten