Samenwerking met Natuurmonumenten

Samenwerking met Natuurmonumenten

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 20 augustus 2009

Op 18 augustus 2009 hebben Europcar en Natuurmonumenten opnieuw een samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze partijen zijn reeds op 29 augustus 2007 een samenwerking aangegaan en wegens succes hebben beide partijen besloten deze te continueren. Europcar streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft de wens haar bijdrage aan het milieu door de samenwerking met Natuurmonumenten verder te verhogen.

Voor een afgesproken periode zal Europcar een financiële bijdrage leveren aan Natuurmonumenten voor de realisatie van de educatieve boomhut bij het te renoveren een nieuw bezoekerscentrum in ’s-Graveland. Deze financiële bijdrage komt voort uit de opbrengsten vanuit het GoforGreen autoverhuurlabel. Vanuit dit label schenkt Europcar een vast percentage aan Natuurmonumenten.

 

GoforGreen autoverhuurlabel

Het GoforGreen label is het innovatieve autoverhuurlabel van Europcar. In dit label zitten uitsluitend de meest energiezuinige auto’s uit het wagenpark met een lage CO2 uitstoot en aantrekkelijke bijtelling (14 of 20%).

 

Over Natuurmonumenten

Natuurmonumenten is een vereniging van ruim 880.000 leden, met een gezamenlijk doel: zorgen voor natuur in Nederland. Daarom verwerft en beheert Natuurmonumenten natuurgebieden. Dat zijn er inmiddels 355 met een gezamenlijke oppervlakte van meer dan 100.000 hectare. Zo houdt Natuurmonumenten Nederland open en groen, en kunnen we blijven genieten van de natuur.

 

Over Europcar Autoverhuur B.V.

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International, de grootste autoverhuurder van Europa. Europcar heeft 46 eigen vestigingen in Nederland. Europcar verhuurt personen-, bestel- en vrachtauto’s aan consumenten en bedrijven. Europcar is trotse bezitter van de BOVAG 5-sterren kwalificatie.
 

Alle nieuwsberichten