Europcar Autoverhuur B.V. biedt volop voordeel via Twitter

Europcar Autoverhuur B.V. biedt volop voordeel via Twitter

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 13 juli 2010

Vandaag, 13 juli 2010, lanceert Europcar haar eigen Twitteraccount. Via dit account toont Europcar dagelijks huurauto’s die voor een spot goedkoop tarief gehuurd kunnen worden.

‘Europcar is de eerste autoverhuurder in Nederland die via het social media kanaal Twitter haar producten aanbiedt middels een happy hour concept.’, aldus Commercieel Manager Esther van Koot. ‘Consumenten die op korte termijn tijdelijk een personen- of bestelauto nodig hebben raden we aan om volger van ons te worden via ons twitter-account; twitter.com/Europcar_NL.

Het principe is simpel; Europcar plaatst iedere woensdag tijdens het ‘happy hour’, tussen 16.00 en 17.00 uur, personen- en bestelauto’s op Twitter welke al vanaf € 10,- per dag gehuurd kunnen worden bij de vestiging waar deze aangeboden worden. De consument krijgt dus volop voordeel. ‘Het is nooit zeker welke auto’s er nog op welke vestiging in Nederland beschikbaar zijn, dus heeft u echt een specifieke auto nodig, dan raden wij u natuurlijk aan tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen’, aldus van Koot. ‘Overigens zijn ook onze overige nationale en internationale acties te volgen via Twitter, denk aan onze huidige zomeraanbieding.’

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur B.V. voert in Nederland de autoverhuurlabels Europcar, National, Alamo, SterVerhuur en GoforGreen. In het GoforGreen label zijn uitsluitend de meest milieuvriendelijke auto's opgenomen in combinatie met een lagere fiscale bijtelling.
Europcar Autoverhuur B.V. is onderdeel van Spuigroep B.V. Spuigroep is naast autoverhuur ook actief in leasing, vastgoed, tankstations en wasstraten.
 

Alle nieuwsberichten